elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Grupo Municipal socialista reivindica una major cobertura sanitària i d'emergència per a Santa Pola

  • Històricament, totes les Corporacions Locals han sol·licitat a l'Administració Autonòmica que Santa Pola compte amb aquest servei durant tot l'any

Davant l'imminent començament de les Festes Patronals i de Moros i Cristians, així com tots els actes que giren entorn d'aquestes, des del Grup Municipal Socialista sol·licitem a l'Equip de Govern, liderat per la Senyora Serrano, que reforce l'atenció sanitària i d'emergència per a la ciutadania del nostre municipi i turistes que vinguen a gaudir de la nostra setmana més esperada.

Per tots és sabut que, durant les pròximes setmanes, el nostre municipi realitzarà actes multitudinaris, concentrant-se, entre veïns i visitants, gran quantitat de gent.

D'altra banda, a causa de la quantitat de turistes que hem acollit a Santa Pola durant aquest període estival, hauríem de comptar amb un servei estable que compte amb un d'aquests dispositius sanitaris. Tot això, sense oblidar l'augment de població estable que ve experimentat Santa Pola, havent arribat a tindre al voltant de 36.000 habitants.

Aquestes dues circumstàncies, les festes i l'aglomeració de turistes, triplicant la població habitual del nostre municipi, són el caldo de cultiu perfecte perquè es produïsquen incidents sanitaris que, a priori, poden ser fàcilment neutralitzats amb un servei mèdic i d'emergències que cobrisca aquesta necessitat.

Els i les regidors/as del Grup Municipal Socialista som conscients que la Junta de Govern Local ha realitzat contractacions puntuals de serveis sanitaris per a alguns dels actes previstos per a la nostra setmana gran.

No obstant això, no es tracta de tindre un servei puntual en segons quins actes, sinó que el que reivindiquem els i les socialistes santapoleros/as és que es contracte, sobre la base d'una previsió més àmplia, un servei per a tots els actes, multitudinaris de per si mateix, tant del preàmbul com per a les pròpies festes patronals i de moros i cristians.

No obstant això, som coneixedors/as que el que en realitat necessita el poble és un servei estable, durant tot l'any, d'ambulància, radicat a Santa Pola, perquè quan es produïsca una emergència no calga que el suport sanitari es desplace des d'altres municipis al nostre.

Pujar