16 de gener de 2021 16/1/21

El 10 de febrer el Cap de Santa Pola tornarà a comptar amb una jornada de reforestació popular

El 10 de febrer el Cap de Santa Pola tornarà a comptar amb una jornada de reforestació popular - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El 10 de febrer el Cap de Santa Pola tornarà a comptar amb una jornada de reforestació popular - (foto 2)

  La regidoria de Sostenibilitat de l'Ajuntament de Santa Pola, a càrrec de l'edil Alejandro Escalada, ha organitzat una nova jornada de reforestació popular del Cap de Santa Pola, en concret en la zona del Bancal de l'Arena, un espai que actualment es troba en ple procés de regeneració ambiental. Aquesta jornada tindrà lloc el diumenge 10 de febrer a les 10:30 hores.

  Amb aquesta activitat es pretén continuar amb la restauració ambiental del Cap i la Serra de Santa Pola. Aquesta és una jornada que se suma a les ja realitzades en anys anteriors i que ajuda a recuperar la zona. S'utilitzaran espècies vegetals autòctones com ho són: llentiscle, efedra, espí negre, espart, garrofer o margalló, així com pi en xicotetes quantitats.

  Alejandro Escalada, edil de Sostenibilitat, assegura que aquest tipus de jornades "ajuden a regenerar la zona, les que hem realitat en ocasions anteriors han tingut uns bons resultats i quasi tot el plantat ha sobreviscut". Així mateix, també convida a tota la ciutadania a participar en aquesta activitat per a frenar la degradació de la zona.

  Pujar