elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mor una dona i tres persones resulten ferides en brutal xoc frontal a Santa Pola

Mor una dona i tres persones resulten ferides en brutal xoc frontal a Santa Pola
  • S'ha aconseguit recuperar les constants vitals d'un home però d'una altra dona greu no, ha mort allà mateix

MÉS FOTOS
Mor una dona i tres persones resulten ferides en brutal xoc frontal a Santa Pola - (foto 2)
Mor una dona i tres persones resulten ferides en brutal xoc frontal a Santa Pola - (foto 3)
Mor una dona i tres persones resulten ferides en brutal xoc frontal a Santa Pola - (foto 4)

Greu accident de trànsit a Santa Pola aquest dimarts a la vesprada al xocar dos cotxes de front. Tres persones han resultat ferides de diversa consideració i una dona ha mort per l'impacte. Tots ells van haver de ser rescatats pels bombers ja que havien quedat atrapats dins.

Segons han explicat des del Consorci Provincial de Bombers, l'accident s'ha produït cap a les 17:30 i les tasques de rescat de les víctimes i del cos sense vida d'una dona de 58 anys es van allargar més d'una hora. L'accident es va produir a la N-332 a uns 200 metres del restaurant el Far, a Santa Pola.

Fins al lloc també s'han desplaçat dues unitats de SAMU (Servei d'Ajuda Mèdica Urgent), una unitat de SVA (Suport Vital Avançat) d'Infermeria i una unitat de SVB (Suport Vital Bàsic).

Els serveis mèdics han intentant recuperar les constants vitals d'una dona de 58 anys realitzant la reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques però no hi ha hagut resposta, havia mort.

Un home de 61 anys presentava politraumatisme i els equips mèdics han aconseguit mantenir-estable després de diverses maniobres. Posteriorment ha estat evacuat en una unitat de SAMU a l'hospital General Universitari d'Alacant.

Un altre home, també de 61 anys d'edat, ha estat traslladat a l'ambulància SVB a l'hospital General Universitari d'Elx per policontusions.

Una altra dona, de la qual es desconeix l'edat, ha estat valorada pels serveis mèdics al lloc i ha sol·licitat alta voluntària.

Pujar