elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més del doble d'alumnes totals han visitat aquest curs el Parc Infantil de Trànsit

Més del doble d'alumnes totals han visitat aquest curs el Parc Infantil de Trànsit

  Divendres passat va tenir lloc l'acte de presentació de les memòries del Parc Infantil de Trànsit. Aquestes memòries recullen el curs acadèmic 2017-2018 i es pretén donar una visió global i real del treball realitzat al parc.
  Aquest any s'ha superat en més del doble el nombre d'alumnes totals que han visitat el Parc Infantil de Trànsit. Mentre que en el curs anterior van ser un total de 640 visites, aquest s'han registrat 1430. Unes dades que la regidora d'Educació, María Dolores Tomàs, ha qualificat com a "molt positius".

  Tot i que en la seva majoria han estat centres de Santa Pola els que han visitat el Parc de Trànsit, també han estat altres poblacions les que han acudit a les nostres instal·lacions. "Els canvis de recursos humans i metodològics, així com la impartició de classes han creat un major interès en el Parc Infantil de Trànsit", ha explicat la regidora d'Educació, "ja no només dins de Santa Pola, sinó també fora". A més, Loli Tomàs ha volgut afegir que "és imprescindible que els nens prenguin consciència de la importància de l'educació viària i després puguin aplicar-lo en el seu dia a dia".

  Al Parc s'han impartit classes teòriques, com ho és la senyalització viària, i també classes pràctiques, que tenen una durada aproximada de 45 minuts, posen en pràctica els coneixements adquirits a l'aula. En el circuit compten amb la supervisió de la Agent-Monitora que corregeix les conductes inapropiades i aclareix els dubtes que tinguin els nens.

  A més, també han pogut aprendre amb cursos que s'han ofert voluntaris de Creu Roja, on han ensenyat als nens com actuar davant determinades situacions o accidents, i fins i tot amb parts pràctiques, on ells mateixos han realitzar maniobres de reanimació. Una altra visita amb la qual han comptat és amb la de la Policia Local, i han pogut conèixer en què consisteix un atestat i quina és la tasca que realitzen.

  Pujar