elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Cursa de la Llum porta a Santa Pola la seva segona 10k benèfica

La Cursa de la Llum porta a Santa Pola la seva segona 10k benèfica

  Santa Pola podrà gaudir el pròxim 13 d'octubre d'una 10K nocturna i solidària, que donarà començament a les 20:00 hores en el Passeig Adolfo Suárez. La Carrera de la Llum va aconseguir l'any passat quasi 500 inscrits, i els seus organitzadors esperen que enguany es "triplique la xifra". María Dolores Tomás, Regidora d'Esports, ha ressaltat la idoneïtat de la data triada, ja que "no fa ni fred ni calor, i d'aquesta forma no ens centrem solament en l'època estival. Volem que s'organitzen esdeveniments a Santa Pola durant tot l'any, siguen del tipus que siguen".

  Tal com va ocórrer l'any passat, tot el recaptat en aquesta carrera anirà destinat a l'Associació Espanyola Contra el Càncer, la seua presidenta a Santa Pola, Ana María Vera Orts, ha volgut agrair el "esforç realitzat, la dedicació i el treball". A més, ha recordat que la AECC tindrà el seu propi estand el dia de la carrera.

  Els interessats poden inscriure's en "Chip Levante". Fins al 31 d'agost el preu és de 10€, durant tot el mes de setembre la xifra canvia a 12€ i els primers deu dies d'octubre el preu de la inscripció és de 15€.

  "Enguany tenim més patrocinadors, per la qual cosa hem pogut fer una borsa de corredor", han explicat els organitzadors, María del Mar Clement i Salvador Aznar, "regalem una tovallola, gels energètics, la samarreta, sal de Santa Pola, aigua, begudes isotòniques, etc. I, a més tindrem un servei de massatgista en acabar la carrera".

  La carrera estarà amenitzada durant tot el seu recorregut gràcies a DJ Alex, el grup Lerele, la batucada Tarambanas i la Colla El Freu. A més, enguany es posaran torxes cada mig quilòmetre.

  Hi haurà trofeus per a diferents categories, que són: general, local, veterans majors de 45 anys i veterans majors de 60 anys. Totes elles se subdivideixen al seu torn en femení i masculí, i, a més, s'atorgaran premis al primer, segon i tercer lloc en cada categoria.

  Pujar