elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

XII Cross Popular Abel Antón

XII Cross Popular Abel Antón
  MÉS FOTOS
  XII Cross Popular Abel Antón - (foto 2)

  L'Ajuntament de Santa Pola i l'Associació de Veïns Residents Europeus (Asvega) organitzen el XII Cross Popular Abel Antón el pròxim 1 d'octubre.
  L'eixida tindrà lloc a l'aparcament del centre comercial Gran Alacant, a les 10:00 per a les categories sènior i veterans, i a les 12:00 per a la resta de categories. El recorregut del 10K serà per la serra de Santa Pola, mentre que les categories dels menors d'edat correran per les immediacions del centre comercial.

  Les inscripcions es poden realitzar a traves de la pàgina web www.championchiplevante.com fins al dijous 28 de setembre. Les categories veteranes i sènior hauran d'abonar 11 euros d'inscripció, 9 euros en cas d'aportar chip de la seua propietat. Les categories inferiors podran inscriure's per 1 euro, quantitat que es destinarà a una organització benèfica. Els socis d'Asvega ho poden fer de manera gratuïta. Amb la inscripció, els corredors rebran una samarreta.
  L'entrega de dorsals i chips es farà el dissabte dia 30 de 17:00 a 21:00 hores a l'aparcament del mateix centre comercial.

  Al finalitzar la prova hi haurà una entrega de trofeus per a les categories sènior i veterans, i una altra per a la resta de categories, a més de premis en metàl·lic per al primer absolut femení i masculí. També es premiarà als guanyadors amb les aportacions de les empreses col·laboradores. Les aportacions que no siguin repartides després de la carrera es sortejaran durant el Sopar de la Tartera que organitza Asvega al mes d'agost.
  Algunes d'aquestes empreses amenitzaran la jornada amb activitats, com els tallers de l'escola Angelets per als més petits o a l'espectacle de l'escola de dansa Dance Life.

  Després de la prova els participants disposaran d'un servei de massatge, així com fuita variada i refrescos. Hi haurà un punt d'avituallament d'aigua durant el recorregut.

  Per a més informació, poden consultar la pàgina web www.asvega.org.

  Pujar