17 de gener de 2021 17/1/21

Compromís per Santa Pola denuncia que l’equip de govern del PP i VOX ha perdut una subvenció per a contractar persones desocupades

Compromís per Santa Pola denuncia que l’equip de govern del PP i VOX ha perdut una subvenció per a contractar persones desocupades - (foto 1)
  • L’Ajuntament de Santa Pola també hauria perdut una subvenció per a la contractació de joves

El passat 7 de setembre es va acabar el termini que tenien els ajuntaments per a la presentació de sol·licituds a les subvencions per a la contractació de persones desocupades de 30 anys o més i de joves. Estes subvencions estaven convocades per la Generalitat Valenciana, dins dels programes “Avalem Experiència” i “Avalem Joves” del Servei Valencià d’Ocupació i Formació LABORA.

Compromís denuncia que l’Ajuntament de Santa Pola no ha sol·licitat cap d’estes subvencions, perdent així més de 100.000€ per a poder contractar a residents en Santa Pola que reforcen la plantilla municipal, i ajudar a que persones que ho necessiten puguen tindre una oportunitat laboral.

“En Santa Pola no s’entén què està fent el Partit Popular en l’Ajuntament”, assenyala la formació. “S’estan perdent subvencions constantment mentre es queixen de que no hi ha diners, dilapiden el pressupost municipal sense cap control, i degraden la imatge del municipi amb les seues ocurrències en premsa”. “La ciutadania santapolera no es mereix este govern”, denuncien.

La portaveu de Compromís per Santa Pola, Anna Antón, assegura que “fiscalitzar l’acció d’este govern és com fer una gymkana plena de mentides i improvisacions que et deixen la sensació de que ningú sap el que està fent”. “Cada vegada que preguntem per la tramitació d’alguna subvenció o d’algun expedient ens miren com si els estiguérem parlant de física quàntica”. “És la buidor més absoluta”, lamenta la regidora.

Pujar