elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís demana al PP en Santa Pola que sol·licite les ajudes de l’IVAJ per a la contractació de professionals per a Joventut

Compromís demana al PP en Santa Pola que sol·licite les ajudes de l’IVAJ per a la contractació de professionals per a Joventut

    Compromís per Santa Pola ha presentat una moció al Ple de l’Ajuntament per a que el govern del Partit Popular sol·licite les ajudes de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) per a la contractació de personal tècnic adscrit al departament de Joventut.

    Les subvencions nominatives a entitats locals en suport a la Xarxa Jove consistixen en ajudes a tots els municipis valencians de més de 5.000 habitants per a ampliar les plantilles municipals de Joventut. Estos professionals tenen la tasca de planificar i coordinar les polítiques de joventut, a més de dissenyar i executar activitats dirigides a la població juvenil. La Vicepresidència de Polítiques Inclusives finança al 100% estes contractacions, sent l’únic requisit que els ajuntaments disposen un Pla local de Joventut, cosa que l’Ajuntament de Santa Pola no té.

    Per esta raó, Compromís ha demanat també que l’Ajuntament elabore, amb la màxima celeritat possible, un Pla local de Joventut “que reflexe quines són les necessitats de les persones joves de Santa Pola i que guie les polítiques de joventut municipals en els pròxims anys”.

    Per a la portaveu de Compromís per Santa Pola, Anna Antón: "La joventut és el futur, però també el present del nostre municipi. Hem de reforçar el departament de Joventut per a contribuir de manera positiva al seu benestar, així com implementar la perspectiva jove en les decisions polítiques que prenem a l'Ajuntament".

    Pujar