1 d’abril de 2020 1/4/20

Compromís acusa al govern de PP i VOX d’eliminar l’educació ambiental en Santa Pola

Compromís acusa al govern de PP i VOX d’eliminar l’educació ambiental en Santa Pola - (foto 1)

    Ja fa 8 mesos des que el Partit Popular i VOX van entrar a governar Santa Pola. En tot este temps, l’Ajuntament no ha organitzat cap activitat de conscienciació ambiental al municipi, suspenent tota la programació educativa en matèria de medi ambient que es venia organitzant en els últims anys.

    Ja no queda ni rastre de les reforestacions populars, que comptaven amb una gran participació de la ciutadania santapolera, ni de les Jornades Escolars de Repoblació i Consciència Ambiental, en les que s’implicaven tots els col·legis del municipi, i on les xiquetes i xiquets aprenien a respectar i valorar els espais naturals, col·laborant entre sí i regenerant enclaus que després tornaven a visitar durant el curs per a comprovar la seua evolució. A més a més, l’Ajuntament va deixar de comptar fa mesos amb l’educador ambiental, que havia desenvolupat un calendari d’activitats, xarrades i tallers que ja formaven part de la programació educativa dels centres de Santa Pola.

    Per a Compromís, esta decisió és una mostra més de com el Partit Popular s’ha deixat arrastrar per la ultradreta de VOX, perjudicant a la qualitat de l’educació de les xiquetes i xiquets, als espais naturals del municipi i a tota la ciutadania de Santa Pola.

    En Compromís afirmen que “no sorprèn el que està passant, i més després de que es negaren a declarar l’emergència climàtica en Santa Pola i a protegir la nostra Serra”. “Si a l’equip de govern no li importen els nostres espais naturals, ni la qualitat de l’educació, ni els serveis públics que presta l’Ajuntament, a què han vingut?” es pregunten.

    Pujar