elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La candidatura conjunta de Compromís, Podem i Esquerra Unida a les eleccions municipals de 2023 s’anomenarà “Més Santa Pola”

La candidatura conjunta de Compromís, Podem i Esquerra Unida a les eleccions municipals de 2023 s’anomenarà “Més Santa Pola”
  • Les tres formacions han presentat la marca amb què concorreran als comicis locals

Compromís, Podem i Esquerra Unida han presentat la marca amb què concorreran unides a les eleccions municipals de Santa Pola, que se celebraran en maig de 2023. Les tres formacions han compartit un vídeo en xarxes socials on es desvetllava que la confluència s’anomenarà “Més Santa Pola”.

“Presentem esta candidatura amb la convicció de tindre un equip fort i un projecte clar de futur per a Santa Pola”, afirmen des de la candidatura. Més Santa Pola, asseguren, “vol trencar amb el bloqueig que patix actualment el municipi, i tornar a injectar esperança a la ciutadania demostrant que en Santa Pola es poden fer les coses d’una altra manera”.

Al vídeo llençat per la confluència, es poden vore diferents membres dels partits integrants comunicant missatges en matèria de vivenda, sostenibilitat, drets LGTBI, feminisme, accessibilitat o transició energètica: “La Santa Pola que volem construir és més verda, més lliure, més justa i més democràtica”, manifesten.

Compromís, Podem i Esquerra Unida porten un any mantenint reunions regulars amb l’objectiu d’arribar a un acord que, finalment, van fer públic en el dia d'ahir. Els portaveus de les formacions han destacat que l’acord “era imprescindible per a oferir a la ciutadania un projecte fort alternatiu a un govern municipal incompetent, gris, i que permaneix impassible davant els problemes i les necessitats de les persones que vivim en Santa Pola tot l’any, i això ho hem tingut clar des del principi”.

La portaveu de Compromís per Santa Pola, Anna Antón, apunta a “la necessitat de superar un govern sense projecte que no està fent absolutament res per a protegir a la ciutadania”, en referència a l’actual govern del PP, dirigit per Loreto Serrano.
“Nosaltres sabem quina Santa Pola volem construir, i sabem també que ho hem de fer de la mà de totes les persones que vivim aquí, sense deixar a ningú enrere”, afirma Antón.

Per la seua part, la portaveu de Podem Santa Pola, Mercedes Landa, ha manifestat que la confluència busca “un poble sense barreres, més net, més verd i amb més vida als carrers”. De la mateixa manera, Landa reclama que ”l’Ajuntament ha d’impulsar un canvi cap a un model de ciutat del segle XXI, com estan fent els municipis del nostre entorn, i no ser un obstacle al progrés”.

Així mateix, el portaveu d’Esquerra Unida Santa Pola, José Ángel García, assenyala la urgència per “acabar amb un govern municipal que s’oblida de les persones vulnerables o que tenen problemes econòmics”, així com assegura que “hem de ser capaços de generar una Santa Pola que incloga a tot el món, vinga d’on vinga i tinga els diners que tinga”.

Pujar