elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sis artistes pintaran un mural al Parc Sorolla

Sis artistes pintaran un mural al Parc Sorolla
  • L'art com a eina per a educar en valors

MÉS FOTOS
Sis artistes pintaran un mural al Parc Sorolla - (foto 2)

El projecte “Versos i Colors” que va iniciar en el 2019 la Regidoria de Joventut juntament amb l'empresa Urbaser, i que va haver de ser interrompuda per la situació sanitària, tornarà a dur-se a terme el mes d'agost.

Aquest esdeveniment tracta de potenciar l'embelliment del Parc Sorolla, i evitar el vandalisme en les seues parets, a través d'una mostra participativa en la qual es comptarà amb sis artistes plàstics que plasmaran un missatge de conscienciació en els murs relacionat amb l'esport i la salut.

Artistes d'Elx, Alacant, Gandia i Barcelona realitzaran un mural de 30 metres durant la vesprada i nit del 10 d'agost, en un esdeveniment que enguany adquireix caràcter internacional ja que s'ha adherit a la campanya “Art For Change”. Aquesta campanya que es duu a terme en diferents països contempla l'acció de canvi social a través de l'art pictòric als carrers i places, i que està coordinat a Santa Pola per la coneguda artista il·licitana Maria Dolores Mulà.

El propòsit de la Regidoria de Joventut, representada pel regidor Julio Baeza, és que el Parc Sorolla es convertisca en un espai viu, ple de color i de missatges positius a través de l'art. És per això que se li donarà continuïtat a aquest esdeveniment que tan bona acceptació va tindre en la seua primera edició, i que enguany torna a comptar amb la inestimable col·laboració de l'empresa Urbaser, que finançarà tots els materials necessaris per a la pintura del mural, mentre que Joventut atorgarà els premis als artistes seleccionats.

Cal recordar que el festival Versos i Colors està emmarcat en els actes de la I Setmana de la Joventut que serà del 9 al 13 d'agost.

Pujar