elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Anna Antón serà la candidata de Més Santa Pola a l’alcaldia per a les eleccions municipals del 28 de maig

Anna Antón serà la candidata de Més Santa Pola a l’alcaldia per a les eleccions municipals del 28 de maig
  • La confluència entre Compromís, Podem i Esquerra Unida presenta les primeres posicions de la seua llista a les eleccions locals de Santa Pola

L’actual regidora de Compromís en l’Ajuntament de Santa Pola, Anna Antón, serà la candidata de Més Santa Pola a l’alcaldia per a les pròximes eleccions municipals. En un vídeo difós a les xarxes socials en el dia d’ahir, Antón fa un recorregut de la seua trajectòria en l’ajuntament santapoler, destacant els avanços en cultura, inversió en el patrimoni històric i protecció dels espais naturals durant la seua etapa al govern municipal, així com el seu pas per l’oposició, uns anys en què s’ha convertit en una de les veus més incòmodes per al govern del Partit Popular.

La candidatura conjunta de Compromís, Podem i Esquerra Unida ha aprofitat també per a presentar els primers llocs de la seua llista, que estarà formada per la pròpia Anna Antón com a número 1; amb Esteve Ruiz (Compromís) en segona posició, Alba Quesada (Esquerra Unida) al tercer lloc, Mercedes Landa (Podem) al quart, José Ángel García (Esquerra Unida) al cinqué, i Ana Belén Pérez (Podem) al sisé.

Més Santa Pola es presenta per a acabar amb “el bloqueig i l’immobilisme” que, al seu parer, han caracteritzat els quatre anys de govern del PP. La candidatura definix esta legislatura com a “quatre anys perduts” en què Santa Pola “s’ha endarrerit encara més respecte les localitats del nostre entorn”, amb un govern municipal que “no ha tingut mai cap projecte per al municipi ni cap interés en protegir a la seua gent”.

Per a Anna Antón, “Santa Pola es mereix molt més del que li estan donant”. La candidata afirma que “en el Partit Popular estan molt nerviosos perquè saben que no han fet bé les coses esta legislatura i creuen que poden perdre el govern”. Antón demana la confiança de la ciutadania santapolera per a formar un govern “que siga capaç de protegir i donar veu a totes les persones que vivim aquí, i que pose damunt la taula un projecte ambiciós que cree oportunitats i que assegure el futur de Santa Pola”.

 

 

Pujar