elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Activitats Estiu Racó Jove

Activitats Estiu Racó Jove
  • Aprendre a realitzar un curt, treballar la improvisació teatral o confeccionar vestuari apocalíptic, noves propostes de joventut per a aquest estiu

La Regidoria de Joventut llança una nova proposta per al públic adolescent, en format d'escola d'estiu, amb el nom d'Escola Jove d’Estiu i amb continguts relacionats amb el món artístic, el cinema, el teatre o el vestuari.

Es tracta de tres cursos que tindran lloc al Racó Jove a mitjan juliol i finalitzaran a l'agost, en els quals podran participar joves a partir de 12 anys, amb grups reduïts i classes adaptades al marc normatiu corresponent per a assegurar les mesures sanitàries.

El primer curs serà el Taller de Cinema, on l'alumnat podrà aprendre a manejar-se en el món del curtmetratge, aprenent tècniques de guió, direcció, treball d'interpretació, fotografia. Finalitzarà amb la realització col·lectiva d'un curtmetratge.

El segon serà un Taller de Vestuari Apocalíptic, perquè els propis joves puguen realitzar el seu propi vestuari futurista amb materials reciclats. L'impartirà l'alumnat d'Et Formem Vila de Santa Pola.

El tercer, el Taller d'Improvisació Teatral, serà un divertit curs en el qual l'alumnat podrà aprendre o millorar tècniques teatrals d'improvisació i creació d'escenes.

Tots els tallers d'Escola Jove d'Estiu tindran lloc a les instal·lacions del Racó Jove,  en horari d'11.00 a 13.00 hores. S'haurà de realitzar prèviament la sol·licitud en el mateix centre juvenil, amb una inscripció de 5 euros, en concepte de material, i motxilla de regal.

Pujar