elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El venedor de fum, una comèdia de Joan Font que es podrà gaudir divendres que ve a Sagunt

El venedor de fum, una comèdia de Joan Font que es podrà gaudir divendres que ve a Sagunt
  • L'obra es representa en valencià a la Casa de Cultura del Port de Sagunt i està dirigida a tots els públics

MÉS FOTOS
El venedor de fum, una comèdia de Joan Font que es podrà gaudir divendres que ve a Sagunt - (foto 2)
El venedor de fum, una comèdia de Joan Font que es podrà gaudir divendres que ve a Sagunt - (foto 3)

 

El venedor de fum, que arriba al Port de Sagunt (Casa Municipal de Cultura, c/ Progrés, 9) este divendres a les 20:30 hores i la seua entrada costa 7 euros, és un repàs teatral de la vida artística i personal de Joan Font, creador i director de Comediants, que comença amb el seu naixement i acaba amb la comunicació de la seua mort.

Al llarg d'esta comèdia, que és en valencià i està dirigida a tots els públics, Joan passarà d'un mode molt teatral pels episodis i aspectes més importants i significatius del seu recorregut artístic i vital, i mostrarà, alhora que farà participar al públic, el procés de creació del llenguatge escènic i artístic de Comediants.

La regidora de Cultura, Ana María Quesada, ha expressat: «Segur que compartirem una bona vesprada de teatre». I ha afegit: «La qualitat de Comediants li precedix».

Durant 80 minuts, i acompanyant-se de projeccions, músiques i efectes de llum, així com ajudant-se d'elements que traurà de la maleta amb la qual haurà entrat a escena, Joan portarà els espectadors a fer un llarg viatge amb ell sense moure's del teatre.

Es ficarà dins de gegants i capgrossos imaginaris i reals; jugarà amb les màscares i els diversos personatges que amb elles ha creat; farà aparéixer ombres xineses; farà reviure al públic la cerimònia de clausura dels Jocs Olímpics de Barcelona i el comiat del Cobi...

Esta obra està dirigida per Joan Font i guionitzada per Piti Español.

Pujar