elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torna la Fira Orienta't a Sagunt, un espai d'assessorament sobre formació i treball

Torna la Fira Orienta't a Sagunt, un espai d'assessorament sobre formació i treball
  • La vesprada del dia 29 està dirigida a les famílies i als estudiants que, de manera individual, es poden acostar al Casal Jove del Port de Sagunt

L'Ajuntament de Sagunt, a través de la regidoria de Joventut i Infància, organitza de nou la Fira Orienta't, un espai d'orientació i assessorament personalitzat sobre estudis, formació i eixides professionals dirigit a jóvens estudiants d'Educació Secundària Obligatòria. Esta activitat s'emmarca en el Programa d'Informació i Participació i tindrà lloc el 28 i 29 de febrer, així com l'1 de març al Casal Jove del Port de Sagunt.

El dimecres hi haurà visites concertades de 9 a 14 hores i portes obertes de 16 a 18 hores; el dijous hi haurà portes obertes de 16 a 20.30 hores i el divendres les visites concertades seran de 9 a 13 hores i les portes obertes de 16 a 18 hores.

Durant eixos dies, el Casal Jove del Port de Sagunt rebrà els jóvens del municipi que, en les seues visites concertades, obtindran informació i orientació sobre l'ampli ventall de possibilitats formatives que tenen al seu abast. L'objectiu és donar-los a conéixer recursos i materials que els ajudaran en el procés de decisions al qual s'efrontaran en uns mesos.

Els centres educatius que participen en la Fira Orienta't són: IES Eduardo Merello, IES Número 5, IES María Moliner, JOOP Sagunt i FP Bàsica Laboral.

La vesprada del dia 29 està dirigida a les famílies i als mateixos estudiants que, de manera individual, es poden acostar al Casal Jove del Port de Sagunt, on les orientadores podran informar-los, assessorar-los i orientar-los sobre els possibles itineraris educatius i de manera personalitzada, solucionar qualsevol dubte o inquietud que tinguen sobre el camí que seguiran els seus fills, incidint sempre en la importància de portar-los de la mà en este camí, que està tan ple de dubtes i incertesa per a ells, indiquen des del departament.

Pujar