elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

S'obri el termini de les convocatòries de subvencions destinades a les activitats de promoció i dinamització comercial

S'obri el termini de les convocatòries de subvencions destinades a les activitats de promoció i dinamització comercial
  • El termini per a la presentació de sol·licituds és de vint dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte del Butlletí Oficial de la Província de València

El Butlletí Oficial de la Província de València ha publicat hui l'extracte de dos convocatòries de subvencions destinades a la realització d'activitats de promoció comercial dirigides a la dinamització del comerç local 2023 en la Línia de Fires Comercials i a la realització d'altres activitats de promoció comercial respectivament.

La regidora de Comerç i Mercats, Ana María Quesada, explica que un any més es convoca a les associacions de comerciants del municipi perquè puguen optar a estes subvencions amb els seus projectes: «Fins ara sempre s'ha esgotat el total de l'import destinat a estes subvencions que les associacions han presentat projectes per a realitzar sortejos, bons… Tot allò que han considerat que pot resultar atractiu per a la seua clientela, tant l'habitual com la que puga sentir-se atreta per este plus que s'afig a la compra en un comerç». I ha afegit que dona «les gràcies al comerç» del municipi perquè la seua activitat «no cessa, perquè sempre estan buscant noves maneres d'atendre a qui ve a comprar-los-els, noves maneres de vendre-los-els». Així mateix, també ha agraït a la ciutadania de la localitat, «que sempre respon quan es presenta qualsevol campanya».

El termini per a la presentació de sol·licituds és de vint dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte del Butlletí Oficial de la Província de València. La publicació d'este extracte s'ha fet efectiva hui 13 de juny de 2023.

Els beneficiaris de les dos subvencions són les entitats associatives professionals amb caràcter comercial sense ànim de lucre, constituïdes per empresaris i empresàries del sector comercial amb establiment fix que desenvolupen les seues activitats en el municipi de Sagunt.

La finalitat d’estes subvencions és promoure i col·laborar amb el finançament de les associacions de comerciants del municipi de Sagunt i en la realització d'esdeveniments o activitats que tinguen com a objecte la promoció i dinamització del comerç de proximitat, i per consegüent la reducció de la fuita de despesa a altres localitats o altres formes de distribució comercial. La primera convocatòria, referent a les fires comercials, va dirigida a afavorir el coneixement i difusió del comerç de la ciutat i afavorir l'intercanvi entre consumidors i comerços, amb una consignació pressupostària de 12.000 €. En segon lloc, la següent convocatòria va dirigida a la realització d'activitats de promoció comercial amb caràcter general, amb l'objectiu de dinamitzar el comerç de proximitat mitjançant la pràctica d'activitats relacionades amb campanyes promocionals amb la finalitat de promocionar la venda directa, fidelizar clients i atraure consumidors; està dotada amb 30.000 €.

Pujar