elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sanitat reunix esta vesprada al veïnat d’Almardá en una xarrada-taller sobre consells per al control de mosquits

Sanitat reunix esta vesprada al veïnat d’Almardá en una xarrada-taller sobre consells per al control de mosquits
  • La plaça Mestra Amelia Dolz acollirà a les 19.30 h esta trobada per a explicar les actuacions de control de plagues per a evitar la proliferació de mosquits

MÉS FOTOS
Sanitat reunix esta vesprada al veïnat d’Almardá en una xarrada-taller sobre consells per al control de mosquits - (foto 2)

El departament de Sanitat de l'Ajuntament de Sagunt i l'empresa Lokímica, encarregada dels controls de plagues a la ciutat, oferixen esta vesprada una xarrada-taller sobre el control de mosquits en el terme municipal de Sagunt. La plaça Mestra Amelia Dolz d’Almardá acollirà esta trobada a les 19.30 hores.

El regidor de Sanitat, Javier Timón, acompanyat per l'Associació de Veïns d’Almardà, i d'un tècnic de l'empresa Lokímica, realitzaren esta xarrada informativa per a explicar les actuacions de control de plagues per a evitar la proliferació de mosquits. A més, es traslladarà informació sobre els procediments que s'han de dur a terme per a cadascun dels tractaments, l'estratègia municipal sobre este tema i aclarir tots els dubtes sobre la manera de realitzar-ho a València i la de Castelló, amb l'ànim que la població de la localitat dispose d'una informació clara.

Així mateix, Timón agraeix la col·laboració del departament d'Activitat Física, Salut i Esports i de l'empresa Conometra, que són els responsables de posar els mitjans tècnics per a la realització de la xarrada.

Pujar