elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sagunt promou l'emprenedoria innovadora i sostenible amb una formació gratuïta

Sagunt promou l'emprenedoria innovadora i sostenible amb una formació gratuïta
  MÉS FOTOS
  Sagunt promou l'emprenedoria innovadora i sostenible amb una formació gratuïta - (foto 2)
  Sagunt promou l'emprenedoria innovadora i sostenible amb una formació gratuïta - (foto 3)

  L'Ajuntament de Sagunt, a través del departament d'Universitat, Ciència i Innovació, començarà la setmana que ve el curs d'emprenedoria ‘Aprende a emprender. Una aproximación al emprendimiento innovador y sostenible’. El curs s'iniciarà el pròxim 4 de juny i es realitzarà en cinc sessions de 10 a 14 hores al Centre Cívic del Port de Sagunt.

  Per al regidor d'Universitat, Ciència i Innovació, Toni Iborra: «Esta formació és una bona oportunitat per a prendre el pols a l'esperit emprenedor de la ciutat. Sabem que els xicotets emprenedors doten de serveis a la ciutat i omplin de vida els nostres carrers. Per això és important continuar donant-los suport i donar-los eines perquè puguen fer realitat les seues idees d'empresa».

  El curs es prolongarà durant els dies 7, 10, 11 i 14 de juny amb sessions teòriques i pràctiques en les quals s'abordaran qüestions transversals com l'anàlisi de la idea de negoci, les formes jurídiques, les obligacions comptables i fiscals o els tràmits necessaris per a posar en marxa una activitat.

  A més, esta formació inclou aspectes concrets com la innovació en el nou enfocament emprenedor, la perspectiva de gènere en l'emprenedoria i la sostenibilitat.

  En este sentit, Toni Iborra ha volgut destacar: «Com a Ajuntament és molt important que impulsem la cultura de l'emprenedoria innovadora i puguem transmetre la necessitat d'alinear-lo amb bones pràctiques mediambientals i socials».

  La formació es completarà amb pràctiques diàries que aniran, pas a pas, recollint els principals punts del pla d'empresa, eina bàsica per a detectar la viabilitat tècnica i econòmica de qualsevol projecte empresarial.

  El curs és gratuït i obert a tota la ciutadania. Per a inscriure's és necessari emplenar el següent qüestionari de participació: https://forms.gle/sFBLLywkqZYWCfGeA.

  Complementant esta acció, el departament d'Universitat, Ciència i Innovació, situat en l'edifici de La Gerència (Av. 9 d'Octubre, 7), atén diàriament persones emprenedores i els acompanya en el procés d'emprenedoria, informant-los tant sobre els passos a seguir com de les possibles ajudes existents per a crear noves empreses. Si desitgen contactar amb el departament, poden fer-lo a través del seu correu (promocioeconomica@aytosagunto.es), el telèfon 962655886 o les xarxes socials del mateix departament.

  Pujar