elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sagunt presenta les activitats programades per a les festes nadalenques

Sagunt presenta les activitats programades per a les festes nadalenques
  • Les activitats consisteixen en la inauguració de l'encesa de llums, el Mercat de Nadal, el Mercat de Reis, el fil musical, a més d'animació itinerant, actuacions musicals i degustació de xocolate

MÉS FOTOS
Sagunt presenta les activitats programades per a les festes nadalenques - (foto 2)
Sagunt presenta les activitats programades per a les festes nadalenques - (foto 3)

L'Ajuntament de Sagunt, des de la regidoria de Comerç i Mercats, ha programat una sèrie d'activitats per a les festes de Nadal. Entre elles es troben el Mercat de Nadal, el Mercat de Reis, el fil musical, animació itinerant, actuacions musicals i degustació de xocolate. Els esdeveniments donaran principi amb l'encesa de les llums de Nadal, que serà esta vesprada a les 18.30 hores en la Plaça Cronista Chabret de Sagunt i la Tinença d'Alcaldia del Port de Sagunt.

En l'acte de presentació de les activitats nadalenques ha participat la regidora de Comerç i Mercats, Natalia Antonino. A més, han assistit representants de les diferents associacions de comerciants de la localitat.

La regidora de Comerç i Mercats ha anunciat que li donaran «color, calidesa i alegria» al municipi perquè la ciutadania siga al carrer comprant en els comerços locals i senten l'alegria del Nadal. Així mateix, Natalia Antonino ha enumerat deu raons per a comprar en el comerç local: «Perquè rebrem un tracte personalitzat, per la qualitat dels productes, perquè el comerç dona vida als nostres carrers, per confiança, perquè afavoreix les relacions socials i afectives del veïnat, per sostenibilitat i salut, perquè genera llocs de treball enfortint l'economia local, per comoditat i proximitat i, finalment, perquè si comprem en el comerç local guanyem tots i totes».

Començant pel Mercat de Nadal, este se celebrarà en el Triangle Umbral del Port de Sagunt entre el 22 i el 25 de desembre. En el mateix podran participar tots els comerços del municipi que ho desitgen. Després, el Mercat de Reis se celebrarà en la Plaça Cronista Chabret de Sagunt des del 4 fins al 7 de gener de 2024. Este mercat estarà acompanyat d'una exposició de productes artesanals típics de les dates nadalenques, podent participar igualment en ella tots els comerços del municipi.

Pel que respecta al fil musical, este s'instal·larà en les zones més comercials del municipi, com és habitual en els últims anys. L'objectiu és recuperar l'ambient nadalenc i fer més agradables les compres de Nadal. Finalment, hi haurà animació itinerant, actuacions musicals i degustació de xocolate per les zones comercials de la ciutat des de l'11 al 30 de desembre.

Pujar