elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sagunt organitza més de quaranta activitats estivals per a jóvens d'entre 11 i 25 anys

Sagunt organitza més de quaranta activitats estivals per a jóvens d'entre 11 i 25 anys
  • Les activitats es duran a terme, generalment, en els Casals Jóvens de Sagunt i el Port de Sagunt del 25 de juny al 26 de juliol

MÉS FOTOS
Sagunt organitza més de quaranta activitats estivals per a jóvens d'entre 11 i 25 anys - (foto 2)

La regidoria de Joventut i Infància organitza per a este estiu més de quaranta activitats per a jóvens d'entre 11 i 25 anys. Dins del Programa d'Oci Educatiu s'han dissenyat diverses accions englobades en dos grans grups: els Campus Joves i els Workshops. Les activitats es realitzaran entre des del 25 de juny al 26 de juliol.

Els Campus Joves estan dirigits exclusivament a jóvens d'entre 11 i 15 anys. La majoria de les activitats són de caràcter gratuït i destaquen: econatura, jocs en moviment, Sport Jove, manualitats creatives, cuina, jocs de taula, creació d'històries, ball urbà, curts, ciència, art, robòtica…

Una de les activitats per les quals caldrà pagar és el ball urbà, que es durà a terme del 8 al 12 de juliol en el Casal Jove del Port de Sagunt, així com entre el 22 i el 26 de juliol en el Casal Jove de Sagunt. El preu serà de 40 € i el període de matrícula serà del 7 de juny al 3 de juliol per a la primera edició i del 7 de juny al 17 de juliol per a la segona.

També es pagarà per l'activitat de robòtica, que es desenvoluparà del 25 al 28 de juny en el Casal Jove del Port de Sagunt. El preu també serà de 40 € i el termini de matrícula del 7 al 20 de juny. Els i les participants aprendran a construir i programar robots capaços de resoldre diferents reptes.

L'altra activitat que serà de pagament és el Campus Penya, que tindrà lloc a la Casa Penya d’Almardà de l'1 al 5 de juliol. El preu serà també de 40 € i el termini d'inscripció del 7 al 26 de juny. Campuns Penya consistix en una activitat d'educació ambiental per a conéixer la marjal a través d'itineraris i tallers per l'entorn de la Casa Penya.

Respecte als Workshops, estos estan dirigits a un públic d'entre 16 i 25 anys. La matrícula per a totes les activitats serà gratuïta i es podran realitzar xicotets tallers de cuina, ioga, art i ceràmica, creació d’escapes rooms o edició de reels; també hi haurà píndoles informatives sobre voluntariat europeu, educació financera, etcètera; i fins i tot hi haurà tours nocturns per la ciutat per a visitar el patrimoni històric i industrial, entre altres aspectes.

Per a més informació, les persones interessades poden acostar-se als Casals Joves de Sagunt i del Port de Sagunt o cridar als números de telèfon 962683439 i/o 962655880.

Pujar