elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sagunt mostra les seues bondats en la Fira “Logistic Spain”

Sagunt mostra les seues bondats en la Fira “Logistic Spain”
  • La ciutat ha participat en la Fira Internacional més important del sector logístic que se celebra a Espanya

MÉS FOTOS
Sagunt mostra les seues bondats en la Fira “Logistic Spain” - (foto 2)
Sagunt mostra les seues bondats en la Fira “Logistic Spain” - (foto 3)
Sagunt mostra les seues bondats en la Fira “Logistic Spain” - (foto 4)

L'Ajuntament de Sagunt ha participat esta setmana en 'Logistic Spain', la principal fira internacional de logística del país i ha promocionat la ciutat com a lloc d'inversió en un dels sectors de major creixement en els últims anys a Espanya.

La delegació d'Indústria ha comptat amb un estand on ha presentat el seu lloc web d'àrees empresarials i ha informat dels avantatges competitius i ajudes que Sagunt oferix a les empreses que s'instal·len a la ciutat.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, també ha sigut present en la fira i este dimecres, 10 d'abril, ha participat en la taula redona «La logística: gran oportunitat per al desenvolupament i l'ocupació a Espanya» al costat de l'alcaldessa de Guadalajara, Ana Guarinos, i l'alcaldessa de Miranda de Ebro, Aitana Hernando.

Durant la seua intervenció, l'alcalde ha exposat als presents el projecte de ciutat que s'està construint, l'impuls de la inversió privada que està rebent el municipi, així com el valor afegit i capacitat competitiva que té com a territori. Durant la seua intervenció, a més, ha destacat el treball que s'està fent perquè el creixement econòmic estiga acompanyat del desenvolupament de noves infraestructures i equipaments que revertisquen en un desenvolupament sostenible per a la ciutadania.

Darío Moreno ha indicat: «Sagunt ha sigut ciutat convidada a este gran esdeveniment de la logística que és Logistic Spain i ho som perquè realment tenim un gran potencial». En esta línia, l'alcalde ha explicat: «Som una ciutat industrial en la qual el sector logístic aporta molt per a la nostra competitivitat gràcies a la nostra ubicació, a les infraestructures, a l'aposta per la formació i a eixe treball públic-privat que duem a terme des de les institucions i administracions conjuntament amb les empreses del nostre municipi».

«El resultat és que cada vegada atraiem més inversions. Precisament perquè volem conéixer de primera mà les experiències del sector logístic, hem estat ací defensant la nostra aposta i la nostra manera d'entendre el creixement econòmic i per tant de generar llocs de treball i qualitat de vida per a la ciutadania», ha indicat l'alcalde. També ha afegit que és una excel·lent oportunitat per a conéixer altres iniciatives d'altres ciutats d'Espanya i perquè es tinga en compte a Sagunt com una ciutat referent.

‘Logistic Spain’, organitzada per la Junta de Comunitats de Castella-la Manxa, amb la col·laboració del IPEX, l'Institut de Finances, CEOE-Cepyme Guadalajara, l'Ajuntament de Guadalajara i la Diputació Provincial de Guadalajara, s'ha consolidat com un esdeveniment clau en el calendari de la indústria nacional. La fira, que enguany ha comptat amb la presència de l'Equador com a país convidat, ha sigut un punt de trobada on la innovació, el coneixement i les oportunitats de negoci han convergit en els diferents fòrums on empreses i especialistes han dialogat sobre el present i futur del sector logístic a Espanya.

El regidor d'Indústria, Toni Iborra, ha destacat que «la integració d'un sòlid sector logístic a Sagunt s'ha aconseguit mitjançant el desenvolupament d'infraestructures ferroviàries, terrestres i marítimes». Així mateix, el regidor ha explicat: «La nostra política industrial enfocada a atraure inversió i impulsar la innovació ha convertit a la nostra ciutat en un destí atractiu per a empreses, millorant així la nostra connectivitat en l'àmbit nacional i europeu. La nostra presència en Logistic Spain reforça esta tesi, situant-nos com un referent logístic i industrial en el mapa nacional».

Durant la celebració de la Fira, els representants de Sagunt han mantingut reunions amb empreses del sector i s'ha mostrat mitjançant vídeos promocionals el catàleg de serveis i els avantatges competitius que oferix la ciutat.

Pujar