elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sagunt diverses activitats festives amb motiu de Halloween als seus Casals Joves entre els dies 27 i 31 d'octubre

Sagunt diverses activitats festives amb motiu de Halloween als seus Casals Joves entre els dies 27 i 31 d'octubre
  MÉS FOTOS
  Sagunt diverses activitats festives amb motiu de Halloween als seus Casals Joves entre els dies 27 i 31 d'octubre - (foto 2)
  Sagunt diverses activitats festives amb motiu de Halloween als seus Casals Joves entre els dies 27 i 31 d'octubre - (foto 3)

  Amb motiu de la festivitat de Halloween, la regidoria de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Sagunt oferix diferents activitats lúdiques als Casals Joves de Sagunt i el Port de Sagunt. Les activitats es prolongaran des del divendres 27 d'octubre fins al dimarts 31, dia en què se celebra la nit de Halloween.

  El divendres 27, al Casal Jove de Sagunt, es desenvoluparà l'activitat "Lluna Plena", de 17.30 a 20.30 hores, destinada a jóvens majors de 12 anys. La participació en les activitats serà totalment gratuïta i s'inclouran tallers, jocs, videojocs, sorpreses i molt més.

  El dissabte 28 d'octubre, a les 11.30 hores en el Casal Jove del Port de Sagunt es projectarà la pel·lícula Hopper El Polloliebre. A la vesprada, als Casals Joves de Sagunt i el Port de Sagunt, de 18 a 20.30 hores hi haurà un vespreig infantil i juvenil amb jocs de taula, videojocs i manualitats, per a majors de 9 d'anys.

  Per al diumenge 29 d'octubre a les 18 hores, al Casal Jove de Sagunt, està programada també la projecció de la pel·lícula Hopper El Polloliebre. A les 19 hores, al Centre Cultural Mario Monreal, es podrà gaudir de la pel·lícula The Rocky Horror Picture Show.

  El dimarts 31 d'octubre es durà a terme l'activitat "La nit de les ànimes", de 17 a 22 hores al Casal Jove del Port de Sagunt. Es tracta d'una vesprada-nit familiar en la qual, de 17 a 21 hores, hi haurà tallers de Halloween, animació, concurs de crits i disfresses, tallers de cuina, un concert en directe i la cavalcada "La diabòlica". Així mateix, de 17 a 20.30 hores estarà obert el passeig del terror, per a jóvens de 9 a 17 anys. Atés que hi ha places limitades, es poden reservar entrades a partir de hui dimecres 25 d'octubre.

  Pujar