elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sagunt continua la campaña 'Som el teu mercat, som el teu comerç en viu'

Sagunt continua la campaña 'Som el teu mercat, som el teu comerç en viu'
  • En esta segona fase de la campanya es repartiran bosses de tela en els mercats municipals

MÉS FOTOS
Sagunt continua la campaña 'Som el teu mercat, som el teu comerç en viu' - (foto 2)
Sagunt continua la campaña 'Som el teu mercat, som el teu comerç en viu' - (foto 3)
Sagunt continua la campaña 'Som el teu mercat, som el teu comerç en viu' - (foto 4)
Sagunt continua la campaña 'Som el teu mercat, som el teu comerç en viu' - (foto 5)
Sagunt continua la campaña 'Som el teu mercat, som el teu comerç en viu' - (foto 6)

La delegació de Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Sagunt, a través de l'Agència per al Foment d'Iniciatives Comercials (AFIC), continua amb la seua campanya de sensibilització 'Som el teu mercat, som el teu comerç en viu' amb la finalitat d'impulsar els mercats de la nostra ciutat, els mercats interiors i els mercats de venda no sedentària que tenen la seua activitat setmanalment en la nostra localitat.

Amb esta campanya es pretén reforçar el prestigi dels mercats del nostre municipi, amb la finalitat que també siguen reconeguts per la població com a part essencial del comerç local i per a això s'impulsa una nova etapa emmarcada dins de la campanya que té com a objectiu traslladar a la ciutadania la importància que té consumir en els mercats de la nostra ciutat per al desenvolupament econòmic d'esta. La regidora en funcions de Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Sagunt, Ana María Quesada, ha ressaltat: «Busquem potenciar els nostres mercats perquè volem que recuperen eixa vida tan intensa que han tingut sempre i per la qual són reconeguts». D'altra banda, ha volgut «donar les gràcies sobretot a la ciutadania del nostre municipi perquè cada vegada que llancem qualsevol campanya notem que respon i acudix. Això és d'agrair perquè al final som comunitat i cada persona amb la seua decisió de compra té un poder com a consumidor».

Esta nova etapa s'inicia este dimecres 7 de juny en els nostres mercats, i consistirà a repartir material promocional, en concret bosses de tela impreses, entre la població que acudisca a comprar estos dies als nostres mercats municipals. D'esta manera s'omplirà la ciutat de bosses amb el missatge imprés 'Som el teu mercat, som el teu comerç en viu'.

Des del departament de Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Sagunt continuen impulsant amb força este tipus d'accions amb la finalitat de continuar incentivant la compra habitual en els mercats.

Pujar