elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sagunt, consternat després del crim masclista: el presumpte assassí ja havia estat condemnat per agredir-la en ocasions anteriors

Sagunt, consternat després del crim masclista: el presumpte assassí ja havia estat condemnat per agredir-la en ocasions anteriors
  • Una dona va morir degollada per la seua parella i la filla de tots dos està en estat greu després de caure des d'un segon pis mentre demanava ajuda

No era la primera vegada que el presumpte autor del darrer crim masclista a la Comunitat Valenciana actuava. De fet, ja havia estat condemnat per violència de gènere després d'haver agredit amb puntades de peu i cops de puny la seua dona fa uns anys, segons ha pogut saber elperiodic.com.

Sagunt està avui de dol després del macabre assassinat d'una dona degollada aquest dijous presumptament a les mans de la seua parella. A més, la filla de tots dos, de tretze anys, està ferida greu al caure des d'un segon pis quan demanava ajuda.

Segons informava la Policia Nacional poc després de produir-se els fets, l'home, de 39 anys, va ser detingut després de degollar la seua parella davant de la seua filla de tretze anys. La dona, de 34 anys, va morir a l'acte. La filla de tots dos està ingressada amb pronòstic reservat a l'hospital.

L'home havia estat condemnat per violència de gènere

Segons ha pogut saber elperiodic.com per fonts del Tribunal de Justícia de la Comunitat Valenciana, el detingut va ser condemnat el desembre del 2016 per sentència del Jutjat d'Instrucció número 1 de Sagunt, per un delicte de maltractament en l'àmbit familiar a treballs en benefici de la comunitat i a una ordre d'allunyament després d'agredir amb puntades de peu i cops de puny la seua dona el 9 de desembre d'aquell any (2016) al domicili on tots dos convivien. A causa d'aquesta agressió, la víctima va patir lesions consistents en policontusions que van necessitar una primera assistència facultativa i de les que va tardar a curar tres dies.

Els companys de classe de la menor estan traumatitzats

Aquest divendres els companys de classe de la xiqueta així com tot l'equip docent s'ha manifestat com a repulsa del crim i amb gran preocupació per l'estat de salut de l'alumna: “Condemnem com a centre el lamentable assassinat d'una dona ahir a Sagunt, que ens afecta de manera molt dolorosa perquè es tracta de la mare d'una alumna del centre. Al mateix temps, ens solidaritzem amb la família de la víctima i desitgem que la nostra alumna es recupere com més aviat millor”.

Aquesta vesprada a les 18.00 hi ha prevista una concentració a la porta de l'Ajuntament de Sagunt. Si es confirma, es tractaria del tercer crim masclista a Espanya des de començament de setmana.

Pujar