elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sagunt celebrarà el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Sagunt celebrarà el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat
  • El divendres 1 de desembre es duran a terme diverses activitats amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que és el 3 de desembre

El divendres 1 de desembre, l'Ajuntament de Sagunt celebrarà la XV edició del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que realment és el dia 3 de desembre. Els actes es duran a terme en el Centre Cívic Antic Sanatori del Port de Sagunt començant a les 9 hores i fins a les 13 hores, aproximadament.

A les 9 hores s'iniciaran les activitats i actuarà Teatres de la Llum amb participants del Servei d'Atenció i Seguiment per a la Malaltia Mental (SASEM), representant l'obra Entre totes els ombres una. A les 9.30 hores hi haurà una conferència anomenada "El nou model de suport a les persones amb discapacitat", impartida per María Fuster, advocada especialitzada en discapacitat.

Després de l'aturada per a l'esmorzar, a les 11 hores hi haurà un ball conjunt davall el nom ‘Noche Ochentera'. A les 11.15 hores hi haurà activitats en diversos estands, jocs i un trenet. Alhora, actuarà la Batucada CEE Albanta. Per a tancar el dia, a les 12.50 hores es llegirà un manifest i es clausurarà l'esdeveniment.

Pujar