elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Reunió de la Junta Local de Seguretat per a coordinar el dispositiu de cara a les Festes Patronals

Reunió de la Junta Local de Seguretat per a coordinar el dispositiu de cara a les Festes Patronals
  • La posada en comú dels operatius i aconseguir la màxima coordinació possible entre els cossos de seguretat i els departaments municipals que vetlen per la seguretat en les Festes Patronals ha sigut l'objectiu principal de la Junta

 

Hui ha tingut lloc la reunió de la Junta Local de Seguretat en la qual ha participat l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno; la regidora de Festes i Cultura Popular, Patricia Sánchez; la regidora de Policia Local, María José Carrera; i representants de les forces i cossos de seguretat: Policia Local, Policia Nacional i Guàrdia Civil.

L'objectiu principal de la Junta ha sigut posar en comú els operatius i aconseguir la màxima coordinació entre els cossos de seguretat i els departaments municipals que fan que les Festes Patronals siguen unes festes segures.

Darío Moreno, ha assenyalat: «En estes dates tan especials, on milers de persones es reunixen, la seguretat es convertix en una tasca encara més crucial si cap per a nosaltres. El nostre objectiu és proporcionar un entorn segur i acollidor perquè puguem gaudir plenament de les Festes Patronals. És imprescindible la coordinació i el diàleg continu entre els diferents cossos per a estar previnguts davant possibles imprevistos i per a oferir el millor servici possible. Així comencem les nostres festes, preparats i amb garanties. Tot i que és responsabilitat de tots i totes gaudir d'estos dies amb responsabilitat».

 

 

Pujar