elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La regidoria de Comerç i Mercats llança la campanya Targeta Activa Sagunt

La regidoria de Comerç i Mercats llança la campanya Targeta Activa Sagunt
  • Les persones que adquirisquen la targeta podran gastar els diners en els comerços adherits a la campanya

El programa Targeta Activa és una campanya de la regidoria de Comerç i Mercats que busca impulsar el comerç local i amb la qual l'Ajuntament de Sagunt destina 50.000 € de manera directa a targetes regal. Es pretén beneficiar tant al comerç local com a la ciutadania, estimulant la compra en establiments locals adherits a la campanya.

En la presentació d'esta campanya han estat presents l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno; la regidora de Comerç i Mercats, Natalia Antonino; així com representants de les diverses associacions de comerciants de la ciutat.

Natalia Antonino ha apuntat que esta acció que l'Ajuntament ve desenvolupant des de fa 4 anys «és una de les accions més potents que tenim dins del que és el ventall de programa d'impuls econòmic que es fa des de l'Ajuntament i des del departament de Comerç i Mercats per a incentivar el que és el consum a la ciutat». Així mateix, la regidora de Comerç i Mercats ha assegurat que «és una campanya molt demandada per la ciutadania, però també molt reclamada pels comerciants de la ciutat». Afig també que els comerços han notat que la targeta «ha donat els seus fruits perquè el 100 % de la despesa recau en el comerç local».

Finalment, Natalia Antonino ha volgut agrair «a l'Associació de Comerciants i a FACOSA per actuar de manera col·laborativa i en pro que els nostres ciutadans i ciutadanes es vegen beneficiats per part de l'administració».

Estes targetes es formalitzaran a través de les "Targetes regal" emeses per una entitat financera de Sagunt, en els quals els ciutadans i ciutadans abonen el 50 % del cost de la targeta. Les targetes tindran un valor de 50 €, dels quals el ciutadà o ciutadana aportarà 25 €. Esta distribució representa per a la ciutadania un descompte del 50 % en la Targeta Activa adquirida. En tot cas, la compra de targetes estarà limitada a una quantitat màxima de 2 targetes per persona beneficiària.

Podran adquirir les targetes les persones majors de 18 anys durant els dies 15, 16, 17, 18 d'abril al carrer Sant Pere núm. 69 del Port de Sagunt i els dies 22, 23 i 24 d'abril en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt. A la recollida de les targetes s'haurà de mostrar el document d'identificació vigent per a identificar-se. La data màxima de consum de les targetes serà el 30 de juny de 2024, quedant sense ús a partir d'esta data, sense possibilitat de renovació de la targeta.

El saldo de les targetes es podrà utilitzar en una o diverses compres, així com en un o en més comerços. A més, els comerços i serveis adherits oferiran la possibilitat de combinar esta targeta amb altres mitjans de pagament per a completar el preu del producte en cas de no disposar de suficient saldo en la Targeta Activa.

En el cas que hi haguera més sol·licituds que nombre de targetes emeses es realitzaria un sorteig i es publicaria la llista de les persones beneficiàries de la targeta.

Pujar