elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La regidora de Serveis Socials i el supervisor de la Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge visiten el taller Ben.Estar

La regidora de Serveis Socials i el supervisor de la Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge visiten el taller Ben.Estar
  • El taller s'inclou en el Programa Itineraris d'Inclusió Social, que està cofinançat per la Unió Europea

La regidora de Serveis Socials, Nuria Carbó, ha visitat el taller Ben.Estar, junt amb el supervisor del Departament núm. 4 del Camp de Morvedre de la Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, Pere Garrigós. L'objectiu d'esta visita ha sigut donar la benvinguda a este nou taller de formació i conéixer de primera mà el seu funcionament, així com les vivències de les persones que hi participen. La regidora i el supervisor han estat acompanyats per l'equip de professionals del programa i per la cap de secció de Serveis Socials.

La regidora Nuria Carbó ha explicat: «El nivell de participació i el grau d'acceptació d'este taller dona una mostra de la necessitat d'estes activitats. Cal ressaltar la implicació de les monitores, que estan fent un treball excepcional».

El taller de formació Ben.Estar forma part del Programa Itineraris d'Inclusió Social del departament de Serveis Socials, una acció cofinançada per la Unió Europea a través del Programa del Fons Social Europeu Plus (FSE+) de la Comunitat Valenciana 2021-2027.

L'objectiu de Ben.Estar és dotar d'habilitats socials i capacitats personals per a la inclusió social, a col·lectius vulnerables i perceptors de Renda Valenciana d'Inclusió, a fi de promoure la igualtat d'oportunitats, la seua participació activa i la millora de l'ocupabilitat.

L'entitat encarregada de la seua implementació és Mil.una Sagunt, que és un projecte d'acompanyament i inserció sociolaboral per a dones i famílies en situació de vulnerabilitat social que es du a terme a Sagunt des de 1998. A través de tallers i activitats formatives, l'entitat busca millorar la qualitat de vida de les persones que hi participen.

Ben.Estar es va iniciar el passat 12 de juny i tindrà una duració de 216 hores repartides en sessions de 4 hores al dia, 3 dies a la setmana, durant 6 mesos. El taller està dissenyat per a la participació de 15 persones, derivades pels equips d'itineraris d'inclusió social del departament de Serveis Socials. Els mòduls que es treballen són neteja domiciliària i economia domèstica, l'ordre i la salut emocional, cosmètica i cura personal.

La realització del taller Ben.Estar es considera un instrument clau per a afavorir la inclusió social de les persones que hi participen.

Pujar