elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La SAG reactiva el servici llavacontenidors amb la incorporació de dos camions específics per a fer estes tasques

La SAG reactiva el servici llavacontenidors amb la incorporació de dos camions específics per a fer estes tasques
  • Es tracta del sistema més eficaç per a garantir la completa desinfecció dels contenidors mitjançant la llavada interior i exterior dels mateixos amb aigua freda a pressió

  • S'han inclòs en les rutes de recollida de residus ja existents dos vehicles dedicats en exclusiva a estes tasques

MÉS FOTOS
La SAG reactiva el servici llavacontenidors amb la incorporació de dos camions específics per a fer estes tasques - (foto 2)

 

La Societat Anònima de Gestió (SAG) ha informat sobre la millora de la prestació del servici de recollida dels Residus Sòlids Urbans (RSU) amb la reactivació de les funcions del camió llavacontenidors. Per a això l'empresa pública municipal reforça la llavada periòdica dels contenidors, garantint així la completa desinfecció interior i exterior dels mateixos a través de la neteja amb l'ús d'aigua freda a pressió. El sistema consistix a introduir els contenidors buits a l'interior d'un camió especialment preparat per a fer estes tasques de neteja.

Segons indica, s'aplicarà a la totalitat dels contenidors de 1.110, 2.400 i 3.200 litres repartits per tot el municipi. Per a això, la SAG ha inclòs en les rutes de recollida de residus ja existents dos vehicles, un de càrrega lateral i un altre de càrrega posterior, dedicats en exclusiva a la llavada integral dels contenidors.

Este servici afegit ja es va començar a posar en pràctica en el període estival de l'any passat, i a partir del 2024 es prestarà de manera continuada tant en el torn de matins com en el de nits a Sagunt, al Port de Sagunt i a Almardà, prestant especial atenció als contenidors destinats a la recollida de la fracció orgànica dels residus generats.

S'espera que cada camió llavacontenidors puga netejar al dia uns 80 contenidors. Des de la SAG han destacat «l'avanç que suposarà reactivar este servici per a millorar la qualitat de la neteja percebuda associada al servici de recollida dels residus generats en la localitat, fent un salt qualitatiu gràcies a l'ús d'una tecnologia capdavantera amb la qual millorar l'eficiència del treball».

Pujar