elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Promoció Econòmica posa en marxa un nou servici d'orientació laboral a Sagunt

Promoció Econòmica posa en marxa un nou servici d'orientació laboral a Sagunt
  • El departament amplia els seus servicis i oferirà els dilluns i dimecres orientació laboral a Sagunt

A partir d’este mes d'abril, el departament de Promoció Econòmica i Industrial de l’Ajuntament de Sagunt amplia els seus servicis a la ciutadania, i els dilluns i dimecres també realitzarà orientació laboral presencialment a Sagunt.

Les persones interessades a rebre informació i atenció personalitzada podran sol·licitar cita prèvia en el lloc web municipal i acudir a les oficines de l'edifici del Camí Reial on personal tècnic del departament realitzarà una detallada orientació sobre aspectes laborals com la realització de currículum, cartes de presentació a empreses, cerca d'ofertes en internet i, en general, estratègies per a incorporar-se al mercat de treball.

La regidora de Promoció Econòmica i Industrial, María José Carrera, ha assenyalat que «l'ampliació d’este servici reforça la nostra aposta d'acostament a la ciutadania. Creiem que, en este moment de creixement i impuls econòmic, hem de posar totes les facilitats possibles per a accedir a un major grup de persones, i amb este nou servici presencial a Sagunt facilitem l'orientació laboral presencial de la població ací resident».

En paral·lel a este nou horari i ubicació, el departament de Promoció Econòmica i Industrial manté el seu servici habitual d'orientació de dilluns a divendres en l'edifici administratiu de la Gerència (av. 9 d'Octubre, 7) al qual també es pot accedir mitjançant cita prèvia.

Pujar