elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El projecte Impuls torna amb la finalitat d'aconseguir un envelliment actiu i saludable de la població

El projecte Impuls torna amb la finalitat d'aconseguir un envelliment actiu i saludable de la població
  • L'Institut de Biomecànica de València en col·laboració els Serveis Socials de Sagunt desenvolupa el projecte ‘Impuls’ amb nous perfils de població.

El pròxim dimarts que ve 19 de setembre es realitzaran dues xarrades informatives en els dos nuclis del municipi per a promoure la participació en el projecte IMPULS de la població major de 45 anys que atén a persones majors o té una vinculació professional amb elles.

Les persones que participen ajudaran a impulsar accions d'innovació tecnològica per a l'envelliment actiu i saludable dels majors del nostre municipi, dins del projecte d'investigació IMPULS realitzat per l'Institut de Biomecànica de València els objectius de la qual són desenvolupar solucions noves aportades per la tecnologia per a la cura de persones majors i analitzar l'impacte d'estes accions en el seu benestar i qualitat de vida.

Es pot participar en dues modalitats: la modalitat 1 és de manera online registrant-se en la web impuls.ibv.org. S'han d'emplenar uns qüestionaris inicials i tornar a emplenar-vos al novembre. I en la modalitat 2, a més de l'anterior, cal fer el curs online Què faig per a cuidar-me i valorar el catàleg de productes. En tots dos casos, i en funció de la participació realitzada, es rebrà un codi descompte per a compres online en establiments comercials del municipi.

La regidora de Serveis Socials, Núria Carbó, ha explicat: «Actualment, estem en la fase dirigida a professionals i cuidadors de majors, i quan acabe l'estudi, se'ns donarà una memòria amb el resultat respecte de l'impacte en el municipi.»

Les persones interessades a participar i donar suport a esta iniciativa poden acudir a les xarrades informatives que es realitzaran el dimarts 19 de setembre de 10 a 12 hores en el centre cívic Antic Sanatori de Port de Sagunt i de 17 a 19 hores en el Consell Agrari de Sagunt. Es pot també trobar tota la informació necessària en la pàgina web impuls.ibv.org

Pujar