elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

‘La profesora’, una comèdia dramàtica interpretada per Isabel Ordaz i Marcial Álvarez

‘La profesora’, una comèdia dramàtica interpretada per Isabel Ordaz i Marcial Álvarez
  • Esta obra està dirigida a tots els públics, és en castellà i té una duració de 90 minuts

MÉS FOTOS
‘La profesora’, una comèdia dramàtica interpretada per Isabel Ordaz i Marcial Álvarez - (foto 2)

Este divendres, 23 de febrer, el públic podrà gaudir de l'obra de teatre La Profesora, que es representarà a les 20.30 hores a la Casa Municipal de Cultura (c/Progrés, 9), interpretada per Isabel Ordaz i Marcial Álvarez. Esta comèdia dramàtica està dirigida a tots els públics, és en castellà i té una duració de 90 minuts. L'espectacle s'emmarca en la programació d'hivern del departament de Cultura i l'entrada té un preu de 9 euros.

La regidora de Cultura, Ana María Quesada, ha expressat: «Este divendres sens dubte gaudirem amb l'obra La profesora». La regidora ha indicat que ha tingut «la sort» de veure a tots dos, actor i actriu, a més d'en televisió, en el teatre i «és espectacular veure'ls en viu».

Així mateix, Ana María Quesada ha indicat: «Estem molt contentes en el departament de Cultura, perquè estem veient que la programació del trimestre està sent molt ben acollida i crec que amb La Professora no serà menys».

Ortiz, un pescater d'uns cinquanta anys que treballa en un supermercat, acudix a una tutoria per a solucionar la situació de la seua filla Daniela. La primera trobada amb la tutora, Amèrica Alcalá, una dona de quasi seixanta-cinc anys que no vol jubilar-se per por de la soledat, resulta un vertader assalt de boxa.

Al llarg de set reunions fins al final del curs, el públic assistix en clau de dramedia a la trobada i acostament entre dos personatges tan distants per cultura i per edat, enmig dels conflictes que planteja l'alumna.

Les entrades es poden comprar a través del següent enllaç: https://www.servientradas.com/espectaculo/AYUNTAMIENTO_DE_SAGUNTO/6/la-profesora.html.

Pujar