elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Es presenta la campanya de promoció del comerç local 'En busca de los monumentos de Sagunto'

Es presenta la campanya de promoció del comerç local 'En busca de los monumentos de Sagunto'
  • La iniciativa permet conèixer els monuments de la localitat a través dels aparadors i guanyar targetes de fins a 50 € per al comerç associat

MÉS FOTOS
Es presenta la campanya de promoció del comerç local 'En busca de los monumentos de Sagunto' - (foto 2)

La regidoria de Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Sagunt, juntament amb l'Associació de Comerciants Ciutat de Sagunt, promouen la campanya En busca de los monumentos de Sagunt. Es tracta d'una proposta que permet participar de l'aventura de passejar per la ciutat per a conèixer els monuments a través dels aparadors dels comerços, així com la seua vinculació a través del temps amb el comerç de la localitat. A més, es pot guanyar una targeta de 50 € o 20 € per a gastar en el comerç associat.

En la presentació d'esta campanya han participat la regidora de Comerç i Mercats, Natalia Antonino, i la presidenta de l'Associació de Comerciants Ciutat de Sagunt, Lola Torrente. La regidora ha destacat que amb esta campanya es creen «sinergies» entre el comerç i el turisme de la ciutat: «Al mateix temps que busquem, aqueixos diferents espais que estan en els aparadors dels comerços coneixem quin és el comerç de la nostra ciutat. Sempre que parlem de comerç parlem de proximitat, per això també és sostenible. És una campanya pròxima i de confiança».

Natalia Antonino també ha explicat que l'objectiu principal de cada campanya és que s'invertesca en el comerç local i que es deixe els diners ací: «Volem continuar apostant per comerç de proximitat, volem que es mantinga viu perquè sempre hem dit que una ciutat sense comerç és una ciutat morta. I, per tant, la nostra ciutat està viva i plena d'activitats durant tot l'any». Per part seua, Lola Torrente ha recalcat que esta és la quarta edició d'una campanya que ha tingut un «reconeixement» de la Generalitat: «Hui és un dia molt especial perquè som a la Casa dels Berenguer per a presentar la nostra campanya».

Per a participar en esta campanya, el primer que s'ha de fer és comprar en qualsevol comerç associat. Després, caldrà trobar en l'aparador d'estes botigues tres monuments de Sagunt amagats. Els monuments han de ser, almenys, de tres comerços diferents. Per a finalitzar, s'haurà d'enviar una còpia del tiquet de compra juntament amb la fulla emplenada que entregarà el mateix comerç per WhatsApp al telèfon 672821556.

Si es reberen dos tiquets de compra exactament iguals enviats per diferents persones o es duplica l'enviament per la mateixa persona, s'anul·laran tots dos tiquets de compra.

La promoció és vàlida fins al diumenge 1 d'octubre de 2023 i les targetes premiades només es podran gastar el dia 5 d'octubre. El sorteig d'esta campanya, en la qual també col·labora València Turisme, es realitzarà el dilluns 2 d'octubre a les 11 hores.

Pujar