elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Via del Pòrtic acull la conferencia “Patrimoni i Arqueologia a Sagunt”

La Via del Pòrtic acull la conferencia  “Patrimoni i Arqueologia a Sagunt”
  • Este pròxim 10 d'octubre se celebrarà la conferència que dona el tir d'eixida a la Nau Gran de Sagunt

MÉS FOTOS
La Via del Pòrtic acull la conferencia  “Patrimoni i Arqueologia a Sagunt” - (foto 2)

 

L'espai arqueològic Via del Pòrtic (plaça Antiga Moreria, 9) és el lloc triat per a realitzar este dimecres, 10 d'octubre a les 18.00 h., la Conferència “Patrimoni i Arqueologia a Sagunt” a càrrec d'Emilia Hernández Hervás.

L'exdirectora del Museu Arqueològic de Sagunt, Emília Hernández, parlarà en la seua exposició del recorregut històric viscut per la ciutat, així com la situació patrimonial en l'actualitat. Emilia Hernández és tota una eminència de l'arqueologia, la història i el patrimoni local com així ho acrediten els llibres El teatro romano de Sagunto i El museo arqueológico de Sagunto: patrimonio de una ciudad, i les diferents publicacions i estudis especialitzats en l'arqueologia i història de Sagunt.

Conclosa la conferència, l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i la rectora de la Universitat de València, María Vicenta Mestre, presentaran el curs 2023-24 de la Nau Gran que la Universitat de València inaugura a Sagunt.

Les persones interessades podran assistir a la presentació i conferència de manera gratuïta fins a completar l'aforament.

La Nau Gran de Sagunt, és un programa universitari dirigit a majors de 50 anys que depén del Vicerectorat de Cultura i Societat de la Universitat de València.

La Nau Gran naix a Sagunt del ferm compromís de l'Ajuntament de Sagunt per la formació al llarg de la vida i compta per a la seua posada en marxa amb l'experiència, l'organització i la gestió de la Universitat de València. Així, per primera vegada, les persones de Sagunt que estiguen interessades en una formació oberta podran cursar un itinerari específic que es basarà en l'arqueologia, la història i el patrimoni del Mediterrani, amb especial atenció a Sagunt.

Dividida en dos quadrimestres i organitzada en quatre assignatures, la Nau Gran de Sagunt s'impartirà en el Centre Cultural Mario Monreal (c/ Roma, 9) els dimarts i dijous en horari de 16 a 19 hores. A més d'estes assignatures, l'alumnat completarà la seua formació amb un cicle de conferències de temàtica variada.

Les persones interessades a inscriure's ho poden fer fins al 20 d'octubre emplenant el full d'inscripció i l'ordre de domiciliació que es troben disponibles en https://go.uv.es/ngocbd7. Esta informació haurà d'enviar-se amb una fotocòpia del DNI i fotografia de carnet al correu societat@uv.es. El preu de la matriculació és de 195,30 €, i l'obtenció de la plaça en este curs serà per ordre d'inscripció fins a un màxim de 30 estudiants.

Pujar