elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Policia Local de Sagunt deté un home per un presumpte delicte de falsedat documental buscat per diversos jutjats d'Espanya

La Policia Local de Sagunt deté un home per un presumpte delicte de falsedat documental buscat per diversos jutjats d'Espanya
  • La Unitat de Policia Judicial de Trànsit ha aportat la informació tècnica que ha donat suport a l'operació

La Policia Local de Sagunt, amb la col·laboració tècnica de la Unitat de Policia Judicial de Trànsit d'este mateix cos, ha detingut un home per un presumpte delicte de falsedat documental, ja que utilitzava presumptament una identitat i un permís de conducció que els agents van identificar com a falsos. A més, estava en crida i cerca per diversos jutjats del país.

La detenció, que es va produir dilluns passat al matí, va tindre lloc en la zona cèntrica pròxima a l'Ajuntament. Una patrulla de la Secció de Trànsit de la Policia Local de Sagunt estava realitzant les seues funcions en el nucli històric i a causa d'un estacionament prohibit va intervindre amb una persona que presentava documentació estrangera.

Es va detindre inicialment el conductor per un presumpte delicte de falsedat documental, però quan el detingut va ser identificat d'una forma completa i veraç mitjançant les seues empremtes dactilars en dependències policials es va conéixer el fet que estava en crida i cerca per altres delictes greus en diverses ciutats d'Espanya.

«Estos fets, al costat de molts altres, demostren l'alta professionalitat amb la qual els membres de la Policia Local de Sagunt exercixen les seues funcions en nom de la protecció de la seguretat en el municipi de Sagunt», ha declarat la regidora delegada de Policia Local, Natalia Antonino.

La patrulla va sol·licitar la col·laboració de la Unitat de Policia Judicial de Trànsit de la Policia Local de Sagunt, que compta amb formació especialitzada en matèria de documents estrangers, i es va detectar que tant el document d'identitat i el permís de conduir, tots dos d'un altre país i aparentment autèntics segons afirmen des de la Policia Local, presentaven indicis de falsedat.

Pujar