elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La poeta Mississipi escenifica Teoría general del amor y los cortes de pelo en el Casal Jove del Port de Sagunt

La poeta Mississipi escenifica Teoría general del amor y los cortes de pelo en el Casal Jove del Port de Sagunt
  • Este espectacle és una reflexió crítica i humorística sobre el concepte de l'amor que té lloc el 17 de febrer a les 19:30 hores

Teoría general del amor y los cortes de pelo és un espectacle interpretat per la poeta escènica Mississipi (Marta Fornés) que reflexiona des d'una perspectiva crítica i humorística sobre el concepte de l'amor. L'actuació artística està programada per a dissabte que ve, 17 de febrer, a les 19:30 hores en el Casal Jove del Port de Sagunt.

Si bé este espectacle organitzat pel departament de Joventut i Infància està orientat a un públic juvenil de a partir de 16 anys, el contingut del mateix pot arribar a ser interessant per a qualsevol persona. L'accés a Teoría general del amor y los cortes de pelo és gratuït, però per a assistir és necessari reservar una entrada a través del següent enllaç: Entrades per a Teoria General de l'Amor i les tallades de cabells (notikumi.com).

Teoría general del amor y los cortes de pelo és una història de l'amor i el desig des d'Adam i Eva fins a Tinder, passant pels gymbros de l'Antiguitat, els joglars donant la xapa amb la guitarreta per a lligar, el gust de l'amor tòxic del Romanticisme i l'herència de les pel·lícules Disney. Esta actuació escrita pel saguntí Alberto Torres Blandina compta amb poemes, cançons i un parell de confessions.

La poeta escènica i escriptora Mississipi (Marta Fornés) va guanyar el Poetry Eslam València del 2017-2018 i va aconseguir el quart lloc en el mateix concurs a escala nacional. Així mateix, és coautora de la novel·la Taller de chapa i pintura i ha interpretat recitals de poesia en el Viña Rock i la plaça de bous de València.

Per la seua banda, l'escriptor saguntí Alberto Torres Blandina ha publicat diverses novel·les que han sigut traduïdes a cinc idiomes i en 2022 va rebre una menció especial en els Premios Ondas pel pòdcast Diles que mi vida fue maravillosa.

Pujar