elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Pacte Territorial per l'Ocupació presenta l'I Concurs Fotogràfic ‘Descobrint el Camp de Morvedre’

El Pacte Territorial per l'Ocupació presenta l'I Concurs Fotogràfic ‘Descobrint el Camp de Morvedre’
  • En el concurs es convida a la ciutadania a compartir fotografies realitzades a comerços i restaurants amb encant de la comarca del Camp de Morvedre amb la finalitat d'impulsar l'afluència de públic en estos llocs

  • El termini de lliurament de les imatges serà del 15 de juliol al 31 d'agost de 2022

El Pacte Territorial per l'Ocupació del Camp de Morvedre ‘Som Comarca’ ha presentat este matí en el Saló de Plens de L’Ajuntament de Benifairó de les Valls, l'I Concurs Fotogràfic del Comerç i Hostaleria local del Camp de Morvedre.

Els alcaldes i presidents de les mancomunitats que formen part del Pacte Comarcal Per l'Ocupació del Camp de Morvedre han donat a conéixer esta iniciativa, la qual està integrada en el Projecte EMPACE 2022. En este sentit, el Pacte Territorial Camp de Morvedre, denominat ‘Som Comarca’ és beneficiari d'esta subvenció per a l'execució de projectes experimentals per a foment de l'ocupació.

En l'acte han participat l'alcalde de Sagunt i president del Pacte Territorial per l'Ocupació del Camp de Morvedre, Darío Moreno; el president de la Mancomunitat de Les Valls i alcalde de Benifairó de les Valls, Antonio E. Sanfrancisco Meseguer i representants d'altres municipis i associacions integrats en el Pacte.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha expressat que este concurs és «essencial» perquè «continuen tirant endavant iniciatives d'àmbit comarcal, que pretenguen posar en relleu també tot el que són els nostres negocis i les nostres empreses, i que tinguem una mirada un poquet més àmplia». Així mateix, ha explicat que el concurs servix també per a visibilitzar tot el comerç i les empreses que existixen en la zona: «Tenim comerços i empreses en tota la comarca i és imprescindible que des d'eixa mirada àmplia siga des de la qual construïm una estratègia en la qual tot el món se senta partícip, i que per tant responga a tots els recursos que tenim i que ens fan una comarca rica».

Per part seua, l'alcalde de Benifairó de les Valls, Antonio E. Sanfrancisco Meseguer, ha manifestat que «hem d'anar a més amb estos projectes col·laboratius, perquè l'única opció que tenim és eixa, dins del complicat que és cada vegada més posar en marxa projectes. Si ho fem junts, sempre serà més fàcil». Al que ha afegit sobre el concurs fotogràfic que s'implica els comerços perquè «és on hem d'anar a la llarga, perquè al mateix temps els comerços són nius de treball i per tant han de ser una part dels destinataris d’este Pacte d'Ocupació».

LABORA Servei Públic i Formació de la Comunitat Valenciana finança a través de subvencions els projectes experimentals dels acords territorials en matèria d'ocupació i desenvolupament local en la Comunitat Valenciana. Entre els seus projectes per a 2022, es troba el de dinamització del comerç i l'hostaleria a través de la realització del concurs fotogràfic “Descobrint el Camp de Morvedre”, on es convida a la ciutadania a aprofitar l'estiu i el bon temps per a compartir les fotografies realitzades a comerços i restaurants amb encant a la comarca del Camp de Morvedre amb la finalitat d'impulsar l'afluència de públic cap a aquests llocs. Un restaurant, una botiga de barri o qualsevol xicotet negoci de la comarca pot ser representat en estes fotografies. L'objectiu és que els ciutadans es convertisquen en ambaixadors de la seua comarca i donen a conéixer els negocis.

A més dels ajuntaments i mancomunitats que formen el Pacte, estan col·laborant en esta actuació les associacions de Facosa i Vallcomerç, aportant com a premis tres targetes amb saldo per a comprar en els negocis locals que formaran part del premi atorgat a les persones guanyadores del concurs.

Podran participar en el concurs qualsevol persona que ho desitge, sent professional de la fotografia o aficionats, sempre que les imatges s'ajusten a les bases del concurs, les quals es poden consultar en el següent enllaç: https://drive.google.com/drive/folders/1TtgG2y_fHArGZzSwKbAZXHsIpkuhm44i?usp=sharing. Cada participant pot presentar un màxim de cinc fotografies, en format digital JPG d'alta qualitat al correu electrònic infor.experimentals@gmail.com. El termini de lliurament de les imatges serà del 15 de juliol al 31 d'agost de 2022.

A partir del dia 1 de setembre es publicaran les fotos en les xarxes socials de Som Comarca i es tindran en compte els “m'agrada” rebuts en Instagram fins al dia 20 de setembre a les 23:59 h. Les fotografies amb més “m'agrada” seran les guanyadores. Les persones premiades es publicaran a l'octubre.

El premi serà una fotografia impresa en cartó ploma de grandària A3 per a l'autor i el local fotografiat i una targeta amb saldo per a comprar en el comerç local de la comarca del Camp de Morvedre. A més, hi haurà un total de tres lots que contindran tres accèssits per al quart, cinqué i sisé classificat en nombre de votacions en el concurs, amb una targeta amb saldo per a comprar en el comerç local del Camp de Morvedre per a cadascun d'ells.

Per a més informació, es pot contactar amb l'equip tècnic de ‘Som Comarca’ en el telèfon:’ 962 65 58 86 o per correu electrònic infor.experimentals@gmail.com.

El Pacte Territorial per l'Ocupació del Camp de Morvedre està format per Sagunt, Canet d'en Berenguer i les Mancomunitats de la Baronia i de Les Valls. A més, també formen part del Pacte les principals associacions de la comarca: Asecam, Facosa, associació d'agricultors AVA Asaja i els principals agents socials de la zona: CC.OO i UGT. El Pacte tracta de representar a la majoria de població i es va formalitzar l'any 2016, desenvolupant des d’aleshores els seus plans anuals.

Pujar