elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Obert el Mercat de Reis en la plaça Cronista Chabret de Sagunt

Obert el Mercat de  Reis en la plaça Cronista Chabret de Sagunt
  • Fins al pròxim 7 de gener, d'11.00 a 14.00 i de 16.00 a 21.00 hores, compta amb 35 llocs de venda i la participació de venedors locals

MÉS FOTOS
Obert el Mercat de  Reis en la plaça Cronista Chabret de Sagunt - (foto 2)

 

El Mercat de Reis en la plaça Cronista Chabret de Sagunt ja ha començat la seua activitat fins al pròxim 7 de gener. L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i la regidora de Comerç i Mercats, Natalia Antonino, al costat d'altres membres de la Corporació Municipal, la Federació Junta Fallera de Sagunt i representants de les associacions de comerç del municipi, han visitat el tradicional mercat nadalenc. Este mercat, organitzat per la regidoria de Comerç i Mercats, estarà obert a la ciutadania en l'horari d'11 a 14 i de 16 a 21 hores.

El mercat compta amb 35 llocs de venda, dels quals el 40% són de venedors locals. També s'oferixen activitats d'entreteniment tant per a majors com per a xicotets, com ara tallers infantils, cançons, ninots d'animació, atraccions, photocall, espais decoratius, etcètera. Així mateix, la vesprada ha comptat amb un concert del grup local Street Five.

Els llocs de venda estan dedicats a productes d'alimentació típica de Nadal com torrons, pastes nadalenques, caramels artesanals, carbó, etcètera. També hi ha elements de decoració nadalenca que adornaran el Mercat de Reis.

Pujar