elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El negoci local aprendrà a Sagunt a diferenciar-se i a captar l'atenció del client en el Focus Pime i Emprenedoria

El negoci local aprendrà a Sagunt a diferenciar-se i a captar l'atenció del client en el Focus Pime i Emprenedoria
  • En esta jornada es parlarà de les oportunitats de l’estacionalització per al negoci local de zones turístiques i s'explicaran estratègies senzilles per a diferenciar-se, posicionar-se i crear comunitat

L'Ajuntament de Sagunt, des de la delegació de Promoció Econòmica, i el Centre Europeu d'Empreses i Innovació de València (CEEI Valencia), juntament amb un grup d'entitats territorials i empresarials de les comarques del Camp de Morvedre i l'Horta Nord, han organitzat l'esdeveniment empresarial Focus Pime i Emprenedoria 'Impulsar negocis i atraure clients: idees senzilles i resultats WOW!' que tindrà lloc el 28 de juny en la Nau d'Efectes i Recanvis del Port de Sagunt. Esta és una iniciativa de CEEI Valencia, promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria innovadora.

L'objectiu d'esta trobada, gratuït i públic, és donar a conéixer al negoci local, propostes i estratègies efectives i innovadores per a créixer, posicionar-se i crear comunitat sense necessitat de grans costos.

Per a això, l'esdeveniment comptarà amb la participació de Juan Castro, CEO de CastroConsulting, que parlarà de com convertir en oportunitat la estacionalización d'aquells negocis situats en zones turístiques. Per la seua banda, Nacho Chambó, expert en estratègia digital omnicanal per a empreses, donarà a conéixer estratègies que permeten cridar l'atenció del client potencial per a crear marca i aconseguir vendes.

Belén Sanz, cofundadora de Pintar Sin Parar, explicarà com és possible innovar i diferenciar-se amb una cosa tan òbvia com és posar realment les necessitats del client en el centre del negoci. Finalment, Rebeca Armengol, explicarà com ha aconseguit posicionar i crear comunitat amb Cus Cus Club de Costura, un negoci tradicional situat a Algemesí que en uns mesos ha aconseguit atraure i fidelitzar la seua clientela.

A més d'escoltar i aprendre dels ponents, els assistents tindran oportunitat de preguntar-los i fer-los consultes en xicotets grups i en el café networking que tancarà la jornada.

El programa de l'esdeveniment s'ha dissenyat a partir de les propostes de l'Ajuntament de Sagunt, juntament amb els de Massalfassar, Vinalesa, Canet d'en Berenguer i Rocafort i la Mancomunitat l'Horta Nord.

Pujar