elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

‘En Navidad Creamos Red’ la nova campanya de Comerç de l'Ajuntament de Sagunt

‘En Navidad Creamos Red’ la nova campanya de Comerç de l'Ajuntament de Sagunt
  • En esta ocasió les empreses i comerciants poden adquirir targetes regale per a obsequiar als seus treballadors i incentivar el comerç local

L'Ajuntament de Sagunt i la Federació de Comerciants de Sagunt Facosa, junt amb les associacions de comerç que la integren, i mercats municipals, han dissenyat la campanya‘En Navidad Creamos Red’. Esta nova iniciativa consistix en l'oferiment a les empreses una targeta-regale per import unitari de 25€ perquè estes la puguen regalar als seus empleats.

A la roda de premsa de presentació de la campanya ha assistit l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno; la regidora de Comerç i Mercats, Natalia Antonino; el regidor de Promoció Econòmica, Raúl Palmero; la presidenta de FACOSA, Lola Torrente; i els representants de les associacions de comerciants, així com d'UGT i CC.OO.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha ressaltat el caràcter local de la campanya, en contraposició a regalar cistelles de nadal per part de les empreses perquè són «dolentes per al medi ambient, estem parlant de milers de quilòmetres per a productes que podríem estar comprant al costat de casa i dolent per a la nostra economia i per al nostre sector comercial que es queda totalment de costat en totes estes transaccions».

Esta targeta pot ser el ‘regal perfecte’ per al personal de les empreses del nostre municipi este nadal, ja que pot configurar-se com un complement o la cistella de nadal que tots els anys l'empresa fan als seus empleats o bé com a substitut del sopar d'empresa.

Obsequiar als seus empleats i empleades amb esta mena de targeta per a les festes nadalenques, a més de ser un bon regal per al seu personal, s'estarà regalant comerç i hostaleria local.

Les empreses que desitgen adherir-se a esta iniciativa hauran de seguir uns passos. En primer lloc, indicar el nombre determinat de targetes-regale que desitja adquirir, emplenant la fulla de comanda i enviant-la a la següent adreça de correu electrònic: federacionfacosa@yahoo.com.

La regidora de Comerç i Mercats, Natalia Antonino, ha agraït al comerç local de la ciutat la seua adhesió a esta mena de campanyes. A més, en este cas, la regidora ha animat als empresaris i empresàries a «que compren les targetes, que li les donen al seu personal perquè es puga revertir eixe impacte econòmic en el comerç local».

A continuació, FACOSA enviarà a l'empresa una factura proforma en la qual s'indicarà un número de compte corrent, en el qual l'empresa haurà d'ingressar l'import de les targetes adquirides. Seguidament, després de realitzar l'abonament mitjançant transferència bancària a FACOSA, en el qual haurà d'incloure's en el concepte el nom de l'empresa i el nombre de targetes sol·licitades, FACOSA farà lliurament a l'empresa del pack regal compost per les targetes-regale valorades en 25 € i fullets amb la relació d'establiments en els quals es poden realitzar les compres i per tant canviar estes targetes.

Amb posterioritat, FACOSA emetrà la corresponent factura a l'empresa (exempta d'IVA) incloent-se en la mateixa la llegenda legal que li permet tal exempció en tractar-se esta d'una Federació d'Associacions de Comerç, així com la comanda de targetes efectuat.

Cal destacar que no es realitzaran lliuraments de les targetes a les empreses interessades sense previ pagament d'estes; les targetes seran indivisibles, per la qual cosa la totalitat de l'import de cadascuna d'elles haurà de ser canviat en l'establiment comercial triat, que s'haja adherit a la campanya. A més, la caducitat de les targetes serà fins al 31 de gener de 2024, la data màxima per a la realització de les compres i per tant el canvie d'estes; no s'admetrà la devolució de les targetes; i l'import de les targetes no canviades en els establiments adherits a la campanya i ingressat en el compte facilitat per FACOSA, serà donat al Banc d'Aliments de Sagunt.

Pujar