elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Naix Comarca Oberta, el pòdcast promogut pel Pacte Territorial per l'ocupació del Camp de Morvedre

Naix Comarca Oberta, el pòdcast promogut pel Pacte Territorial per l'ocupació del Camp de Morvedre
  • En el pòdcast s'abordaran històries d'empresaris, líders comunitaris i visionaris, així com s'indagarà en les innovacions que estan modelant el futur de la comarca

El Pacte Territorial per l'ocupació del Camp de Morvedre, "Som Comarca" estrena un dels seus projectes: el pòdcast Comarca Oberta. En cada episodi, s'exploraran les històries inspiradores d'empresaris, líders comunitaris i visionaris que estan transformant la comarca. Des d'emprenedors locals fins a experts en tecnologia, s'entaularan converses apassionants i reveladores.

En Comarca Oberta es creu en la importància del diàleg i la col·laboració. Es vol obrir espais on tots puguen participar, compartir idees i fomentar el creixement del conjunt. L’audiència serà testimoni de les veus que estan impulsant el canvi i descobriran com les innovacions estan modelant el futur de la comarca.

L'objectiu és inspirar, informar i connectar a la nostra comunitat. S'exploraran les tendències emergents, els projectes innovadors i les oportunitats d'ocupació que estan sorgint en l'entorn.

El primer episodi del pòdcast Comarca Oberta ja està disponible en Youtube i Spotify. Compta amb la participació de la convidada Diana Bojonca, tècnic d'emprenedoria de l'Ajuntament de Sagunt. En el pòdcast es parla sobre la importància d'un pla de negoci, si existixen les persones amb personalitat emprenedora i molts més detalls sobre el seu treball i de com pot ajudar si l'usuari està pensant a muntar un negoci.

Pujar