elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Murcia Brass Quintet i la soprano Carmen Muñoz interpreten el concert ‘Noche de Zarzuela’ a Sagunt

Murcia Brass Quintet i la soprano Carmen Muñoz interpreten el concert ‘Noche de Zarzuela’ a Sagunt
  • L'actuació tindrá lloc el dissabte 9 de desembre, a les 20 hores, al Centre Cultural Mario Monreal i l'entrada té un preu de 7 euros

Murcia Brass Quintet i la soprano Carmen Muñoz actuaran dissabte que ve, 9 de desembre, a les 20 hores al Centre Cultural Mario Monreal. ‘Noche de Zarzuela’ és el nom que rep este concert en el qual s'han seleccionat fragments instrumentals i cantats de les sarsueles més emblemàtiques i populars del folklore espanyol. Esta actuació forma part de la programació cultural de la delegació de Cultura.

Després de la cancel·lació del concert a conseqüència dels tres dies de dol decretats per l'Ajuntament de Sagunt davant l'assassinat masclista de Fàtima, l'actuació de Murcia Brass Quintet i Carmen Muñoz s'ha reprogramat per al dissabte 9 de desembre.

El preu de l'entrada per a gaudir dels 90 minuts de duració de ‘Noche de Zarzuela’ és de 7 euros i pot adquirir-se a través del següent enllaç: https://www.servientradas.com/espectaculo/ayuntamiento_de_sagunto/3/noche-de-zarzuela.html.

Cal esmentar que Murcia Brass Quintet ha dissenyat un espectacle amb format de gala lírica en el qual s'inclou representació escènica gràcies a la inestimable col·laboració de la soprano Carmen Muñoz, una magnífica especialista en este gènere que captiva els assistents amb la seua gran veu i fantàstica posada en escena.

Pujar