elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El moble, una comèdia en valencià per a tots els públics

  • La sinopsi explica que Carles i Tere serien la parella ideal si no fora perquè el muntatge d'un senzill moble d'Ikea, traurà a la llum la seua complicada convivència després de 25 anys

Juli Disla i Cristina Fernández Pintado, d’Albena Teatre, porten a Sagunt l'obra de teatre El moble, una comèdia en valencià per a tots els públics, que té una duració de 90 minuts amb el preu de l'entrada a 9 euros, i que la interpretaran en el Centre Cultural Mario Monreal (c/ Roma, 9, Sagunt) este dissabte, 16 de desembre, a les 19 hores. Esta obra de teatre està programada dins de la programació de tardor del departament de Cultura.

La sinopsi explica que Carles i Tere serien la parella ideal si no fora perquè el muntatge d'un senzill moble d'Ikea, traurà a la llum la seua complicada convivència després de 25 anys. Amb cada tac, cada prestatgeria i frontissa posada, boten per l'aire les queixes ocultes, els fantasmes adormits. I és que quan un moble entra per la porta, l'amor ix per la finestra... Segons ell, el moble és bo, bonic i barat. Segons ella, dolent, lleig i impossible. Tan simple com això, tan senzill com qualsevol banal discussió domèstica. El moble és un pretext per a submergir el públic en els més íntims conflictes d'una parella de quaranta i tants, que es troba al costat de l'abisme. Comptat així podria semblar un drama, res més lluny de la realitat. És una comèdia amb pinzellades dramàtiques.

Les entrades poden adquirir-se en: https://www.servientradas.com/espectaculo/AYUNTAMIENTO_DE_SAGUNTO/3/el-moble.html

 

Pujar