elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Miguel Ángel Tamarit i Karol Szymanowski Quartet interpreten un concert al Mario Monreal

Miguel Ángel Tamarit i Karol Szymanowski Quartet interpreten un concert al Mario Monreal
  • La cita musical està programada per a este diumenge, 12 de novembre, a les 20 hores i el preu de l'entrada és de 9 euros

 

El clarinetista valencià Miguel Ángel Tamarit i el conjunt alemany Karol Szymanowski Quartet oferiran un concert de música clàssica diumenge que ve, 12 de novembre, al Centre Cultural Mario Monreal.

Esta audició començarà a les 20 hores i tindrà una duració de 90 minuts en els quals s'interpretarà el Quintet per a clarinet i cordes Op. 115 de Brahms, el Quartet de cordes No. 4 de Penderecki i el Quartet de cordes Fa menor op. 80, No. 6 de Mendelssohn.

El concert de Miguel Ángel Tamarit i Karol Szymanowski Quartet forma part de l'agenda cultural de tardor de la regidoria de Cultura. Les entrades tenen un preu de 9 euros i poden adquirir-se en el portal web de Servientradas a través del següent enllaç: https://www.servientradas.com/espectaculo/AYUNTAMIENTO_DE_SAGUNTO/3/schubert-mendelhsson.html

Des de la seua fundació a Varsòvia en 1995, el Karol Szymanowski Quartet s'ha caracteritzat per una cerca constant de noves inspiracions i una obertura a allò més impredictible. Grans músics han aportat les seues veus al so d’este conjunt. Fins al dia de hui, els seus membres estan units per un extraordinari enteniment comú de la música, una inspiració bàsica compartida basada en un compromís amb la música polonesa i el compositor polonés, Karol Szymanowski. La seua música, amb la seua immensa llibertat i infinites possibilitats d'expressió, continua exercint un fort poder d'identificació en el conjunt fins i tot després de 25 anys.

Per la seua banda, des de l'any 2000 Tamarit és convidat assíduament als més prestigiosos festivals europeus, actuant en països com França, Itàlia, Alemanya, Txèquia, Noruega, Suïssa i Finlàndia. Des del 2004 interpreta concerts de música de cambra amb Szymanowski Quartet i el Sestetto Stradivari, així com recitals de música francesa i alemanya amb els pianistes Roberto Issoglio i Renata Benvegnu.

Pujar