elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Mercat Solidari de llibres i jocs de taula de Joventut recapta 460 euros per a ASEMI

El Mercat Solidari de llibres i jocs de taula de Joventut recapta 460 euros per a ASEMI
  • La recaptació es va lliurar a l'Associació de Malalties Minoritàries de la Comunitat Valenciana, de la qual forma part una família del municipi

El segon Mercat Solidari de llibres i jocs de taula, organitzat pels grups de participació dels centres juvenils del departament de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Sagunt, i que es va celebrar el passat 30 d'abril, ha recaptat un total de 460,55 euros que ja han sigut donats a l'Associació de Malalties Minoritàries de la Comunitat Valenciana ASEMI.

El regidor delegat de Joventut i Infància, Guillermo Sampedro, va lliurar a la presidenta d'ASEMI, Bàrbara Congost, l'import recaptat. «El nostre Mercat Solidari té dos importants objectius: un és conscienciar sobre el consum responsable i la reutilització dels materials, i el segon és donar suport amb la seua recaptació a un projecte solidari», va explicar l'edil, que va recordar que esta iniciativa forma part del programa de sostenibilitat Riu Viu per quant fomenta la reutilització de materials.

En esta edició, a més a més, es va donar visibilitat al projecte Sayen, del municipi, que porta el nom d'una «xiqueta excepcional», tal com descriuen els seus pares en la seua pàgina web, i que va nàixer amb una d'estes malalties minoritàries, Pallister Killian, «associada a múltiples patologies».

En relació a ASEMI, Sampedro va explicar que es tracta d'una entitat de la qual forma part esta família del municipi. «Esta és la nostra manera de visibilitzar i fer costat a les famílies que necessiten tanta ajuda i compromís social», va apuntar.

En este segon Mercat Solidari es van posar a la venda llibres i jocs de taula en bon estat de conservació i ús donats per la ciutadania. Tot el material que no es va vendre va seguir un nou recorregut solidari i va ser donat a l'associació AIDA, una ONG d'ajuda i cooperació internacional. Esta associació, entre altres coses, ven llibres per a posar en marxa projectes d'ajuda al desenvolupament.

Pujar