elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Mercat de Sagunt celebra els seus 30 anys amb la Mercatapa i un taller gratuït de arqueogastronomía

El Mercat de Sagunt celebra els seus 30 anys amb la Mercatapa i un taller gratuït de arqueogastronomía
  • La iniciativa tindrà lloc el divendres 22 de setembre a partir de les 18 hores i estarà amenitzada amb un concert del grup Flashback

MÉS FOTOS
El Mercat de Sagunt celebra els seus 30 anys amb la Mercatapa i un taller gratuït de arqueogastronomía - (foto 2)
El Mercat de Sagunt celebra els seus 30 anys amb la Mercatapa i un taller gratuït de arqueogastronomía - (foto 3)
El Mercat de Sagunt celebra els seus 30 anys amb la Mercatapa i un taller gratuït de arqueogastronomía - (foto 4)
El Mercat de Sagunt celebra els seus 30 anys amb la Mercatapa i un taller gratuït de arqueogastronomía - (foto 5)

Este cap de setmana se celebren els 30 anys del Mercat de Sagunt amb diferents iniciatives que sense dubte atrauran a la ciutadania per a compartir esta especial celebració.

La regidora de Comerç i Mercats, Natalia Antonino, ha donat les gràcies a tots els comerciants pel seu treball «donar-vos les gràcies a vosaltres que lluiteu dia a dia, que ens doneu la vostra proximitat, ens aproximeu el producte fresc i saludable a les nostres dietes, pels moments feliços i no tan feliços que hem viscut durant este temps».

El divendres 22 a partir de les 19 hores es posarà en marxa Mercatapa. Una iniciativa amb un concert a càrrec del grup Flashback, animació i premis; a més de comptar amb una ruta de la tapa per dins del Mercat de Sagunt. Una tapa i beguda tindran un preu de 3€.

D'altra banda, el 22 a les 18 hores es durà a terme el taller In Vino Veritas, de arqueogastronomía impartit per l'expert Manuel Béjar. L'entrada és gratuïta.

Per part seua, la presidenta de l'Associació Mercat Municipal de Sagunt, Cristina Navalón, ha fet una crida a la participació per part de la ciutadania «Que la gent ens conega una miqueta més, a veure si s'anima a acostar-se al mercat, perquè amb este Mercatapa vindrà més gent jove. Fer una crida com que som ací, a oferir el nostre producte de qualitat i tot el que tenim».

Finalment, l'alcalde de Sagunt, Darío Monero, ha posat en valor la importància d'este centre de comerç local: «Parlem de proximitat, sostenibilitat i quilòmetre zero. Parlem d'un servei personalitzat i això fa que també incremente l'excel·lència del servei que donem». Així mateix, l'alcalde ha reflexionat sobre la societat actual, que «no funciona com funcionava». I ha detallat: «Les administracions comencen a invertir en polítiques contra la soledat no desitjada. Tenim centres com este que a part de prestar un servei com a tal també tenen aqueixa funció social que afig un extra a la ciutat».

Pujar