elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un menor de 12 anys trenca d'una puntada un cristall a Sagunt i quasi li causa la mort

Un menor de 12 anys trenca d'una puntada un cristall a Sagunt i quasi li causa la mort
  • Agents de la Policia Nacional van aconseguir fer-li un torniquet i salvar-li la vida al xiquet

Agents de la Policia Nacional han salvat la vida d'un menor de 12 anys després de practicar-li un torniquet i un embenatge compressiu a la cama. Havia resultat greument ferit pels cristalls del portal d'accés a un edifici en propinar-li una puntada.

Els fets van ocórrer ahir sobre les dues i vint de la vesprada a Sagunt (València), quan els agents que realitzaven labors de prevenció de la seguretat ciutadana, es van adonar de la presència d'un jove tendit en la via pública sagnant abundantment per la seua cama dreta.

Immediatament el policies van baixar del vehicle i van córrer a socórrer-lo, observant com el menor presentava un tall profund a l'altura del turmell del qual emanava abundant sang, per la qual cosa ràpidament i sense dilació mentre una agent donava avís perquè acudiren els serveis sanitaris el company li va practicar un torniquet a la víctima per a evitar que es dessagnara.

Pocs minuts després va acudir una altra patrulla al lloc per a donar suport tallant el trànsit per a facilitar les labors assistencials i aplicant a la víctima un embenatge compressiu per a ajudar a detindre el sagnat.

Finalment els policies van aconseguir detindre l'hemorràgia i estabilitzar al jove fins a l'arribada dels serveis sanitaris que el van traslladar d'urgència a un centre hospitalari per a ser intervingut quirúrgicament.

Els agents van esbrinar que pel que sembla, moments abans de trobar a la víctima tirada al carrer, aquesta hauria propinat una puntada a un portal pròxim, resultant fracturat el cristall que li va provocar el profund tall.

Gràcies a la ràpida actuació dels agents el menor va salvar la vida.

Pujar