elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Localitzadors de la indústria audiovisual visiten Sagunt en una fam trip de Film València

Localitzadors de la indústria audiovisual visiten Sagunt en una fam trip de Film València
  • Un grup de professionals del món audiovisual va acudir el dijous al municipi a la recerca de localitzacions per a futurs rodatges

MÉS FOTOS
Localitzadors de la indústria audiovisual visiten Sagunt en una fam trip de Film València - (foto 2)

La Film Office Sagunt va rebre dijous passat, de la mà de Film València, la visita d'un grup de professionals del sector audiovisual d'Europa i els Estats Units que van documentar fotogràficament diversos enclavaments de la ciutat. Entre els professionals es trobaven el CEO de Studio Babelsberg, l'estudi cinematogràfic més gran d'Europa; localitzadors de Location Managers Guild of America o la 20th Television (anteriorment 20th Century Fox Television).

Van recórrer el centre històric de Sagunt i van visitar enclavaments únics com el castell, el Teatre Romà, la jueria, la casa dels Berenguer. També van visitar el port comercial i espais del nostre patrimoni industrial.

«La nostra ciutat té moltíssim patrimoni i llocs increïbles, i precisament per això és el set de rodatge perfecte per a qualsevol pel·lícula», ha manifestat la regidora de Turisme, Natalia Antonino, que ha recordat, al mateix temps, que la Film Office de Sagunt, té per objecte «posar en relleu tots eixos atractius», una «bona faena realitzada» que, en la seua opinió, «es demostra» amb visites com esta.

Esta acció, de la mà de Film València, plataforma impulsada per València Turisme (marca turística de la Diputació), ha tingut com a objectiu promocionar la província com a plató de rodatge, sent Sagunt un destí amb moltes possibilitats per a albergar futures superproduccions.

La Film Office Sagunt està gestionada per la Delegació de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt i des de la seua creació són nombrosos els programes de televisió, vídeos musicals, anuncis, sèries, curts i pel·lícules que han rodat escenes en diferents enclavaments del municipi.

Entre ells destaquen les sèries d'A3 Mitjana Perdida i la Ruta Destroy; les pel·lícules El Lodo, amb Raúl Arévalo i Paz Vega; Vasil, amb Karra Elejalde; Nosotros no nos mataremos con pistolas, rodada quasi íntegrament a Sagunt; la superproducció de Bollywood Srkaru Vaari Paata, rodada en el centre històric de la ciutat, i recentment la postcard de Blanca Paloma per a Eurovisió que va mostrar el Teatre Romà de Sagunt a 200 milions de persones.

En la web www.saguntofilmoffice.com es mostren localitzacions, formularis, notícies sobre els rodatges a la ciutat i llistats d'empreses i associacions locals.

Pujar