elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'obra de teatre Las gordas, interpretada per Teresa López i Mara Jiménez, arriba a Sagunt

L'obra de teatre Las gordas, interpretada per Teresa López i Mara Jiménez, arriba a Sagunt
  • El públic podrà veure escenes que a simple vista semblen ser independents, però que s'unixen i s'embullen fins a donar lloc a un espectacle complet

Este dissabte, 10 de febrer, interpretaran Teresa López i Mara Jiménez l'obra de teatre Las gordas a les 20 hores a la Casa Municipal de cultura del Port de Sagunt (c/ Progrés, 9). Esta obra en castellà està dirigida per a un públic adult, que podrà gaudir durant 75 minuts d'esta comèdia, l'entrada de la qual és de 7 euros. Les grosses es troba en la programació d'hivern del departament de Cultura.

La regidora de Cultura, Ana María Quesada, ha explicat: «Malgrat l'enorme èxit que precedix a esta obra de teatre, no l'he vista amb anterioritat, per la qual cosa per a mi també serà la primera vegada que puga gaudir-la». A més, ha indicat: «Toquen un tema que per sort socialment està començant a veure's d'una altra manera, a no tindre eixos cossos perfectes, segons l'estètica que se'ns marca, sinó cada cos és perfecte en si, per descomptat això ho compartisc completament». Ana María Quesada ha fet referència a la seua vivència personal: «També he tingut situacions absurdes, altres doloroses, perquè a vegades no ens adonem que amb un xicotet gest o amb eixa manera de viure l'estètica que tenim, afecta a la resta de persones».

La regidora ha expressat també sobre esta obra: «Tracten un tema molt actual, que moltes persones vivim i tinc ganes de veure com el representen i estic segura que gaudirem en qualsevol cas rient-nos, reflexionant i posant-nos en el lloc d'altres persones».

Dues actrius i referents del moviment bodypositive en xarxes socials, Mara Jiménez i Teresa López, es fiquen en la pell d'un total de 10 personatges per a enfrontar-se a situacions absurdes, carregades d'acidesa i que fan de l'humor una arma de lluita.

El públic podrà veure escenes que a simple vista semblen ser independents, però que s'unixen i s'embullen fins a donar lloc a un espectacle complet, amb sentit propi, carregat d'atreviment i transgressió, expliquen des del departament.

La companyia explica: «Ens proposem fer un espectacle amb una estètica cuidada, envaïda pel rosa, la pulcritud, la delicadesa, per a tractar un tema molt present en la nostra realitat, però que resulta pioner en l'escenari: el físic, la diversitat corporal i l'acceptació social».

Pujar