elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Lluna Plena, una vesprada d'entreteniment i aprenentatge per a jóvens de Sagunt marcada pel 25N

Lluna Plena, una vesprada d'entreteniment i aprenentatge per a jóvens de Sagunt marcada pel 25N
  • El lema “PROU”, en commemoració del 25N, emmarca el conjunt d'activitats que es duran a terme el divendres 24 de novembre en els Casals Joves de Sagunt i el Port de Sagunt

El divendres 24 de novembre, els centres juvenils de Sagunt i el Port de Sagunt realitzen la Lluna Plena, una activitat d'oci alternatiu dissenyada especialment per a jóvens majors de 12 anys i que busca reunir la comunitat juvenil en una vesprada plena d'activitats variades i d'entreteniment. Este programa està organitzat pel grup de Corresponsals IES i la delegació de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Sagunt.

Davall el lema “PROU” cerca destacar la importància del 25N, un dia fonamental en la lluita contra la violència de gènere. Amb tallers com a pancartes i altres propostes commemoratives, es pretén honrar i sensibilitzar sobre la necessitat d'erradicar la violència contra les dones. Esta jornada oferix un espai segur i creatiu on la joventut pot expressar la seua solidaritat i compromís amb esta causa vital.

Al Casal Jove del Port de Sagunt, des de les 17.30 fins a les 20 hores, hi haurà tallers creatius, incloent-hi la confecció de stickers, clauers, accessoris per a mòbils, creació de pancartes i un maquillatge fluorescent en commemoració del 25N. A les 18 hores, els assistents podran submergir-se en un emocionant escape room titulat "On està Marta?", activitat col·laborativa amb el departament d'Igualtat de l'Ajuntament de Sagunt, i seguit per un taller de circ inclusiu a les 18.30 hores. La vesprada culminarà amb un emocionant concurs de preguntes a les 20 hores amb premis per a les persones guanyadores.

Al Casal Jove de Sagunt, simultàniament, des de les 17.30 fins a les 20 hores, s'oferiran tallers de xapes, clauers, pancartes i un maquillatge especial en commemoració del 25N. A més, de 18 a 20 hores es duran a terme tallers de cuina creativa. L'esdeveniment conclourà amb un concurs de preguntes a les 20 hores, també amb premis.

Tots dos Casals Joves oferiran un espai de vespreig amb jocs de taula i videojocs perquè els jóvens gaudisquen durant tota la vesprada.

Pujar